Ajutor și asistență
Bine ați venit pe pagina noastră de ajutor și asistență

Serviciul Eurotax de estimare a valorii unui autovehicul este un punct de referință în domeniul autovehiculelor rulate de peste 60 de ani și este disponibil de mult timp pentru toată lumea.

În momentul de față, oferim produsele și serviciile noastre doar companiilor.

Eurotax calculează valoarea autovehiculelor folosind un model statistic și o analiză amănunțită a pieței.

Pentru a stabili un preț, Eurotax compară prețul unui autovehicul în funcție de caracteristicile sale (vechime, kilometraj, dotare, marcă, model etc.) cu prețurile unor autovehicule foarte asemănătoare și face o medie.

Această metodă evită comparațiile între indici care au puține lucruri în comun și permite obținerea unor valori exacte și solide.

Eurotax dispune de mai multe surse de date pentru stabilirea prețurilor:

Rapoarte de vânzări

Datorită unei colaborări strânse și îndelungate cu sectorul comercial, Eurotax primește în fiecare an aproximativ 100.000 de rapoarte privind autovehiculele vândute pe piață.

Valorile sunt, de obicei, raportate direct din DMS (Dealer Management System) sau de la stația de lucru a dealerului, adică sistemul în care se operează tranzacția, ceea ce le face extrem de fiabile.

Prețurile menționate sunt prețurile de vânzare reale și nu prețuri utopice, cum ar fi cele anunțate pe platformele online.

Pe aceasta se bazează activitatea de observare a pieței, desfășurată de noi.

Oferte de pe platformele online

Datele provenite de pe platformele online completează rapoartele de vânzări și ne permit să identificăm tendințele pieței într-un stadiu incipient.

Pe lângă informațiile despre preț, ofertele de pe platformele online oferă și informații despre autovehicule, cum ar fi dotările acestora și starea generală.

Aceste date sunt utilizate pentru a calcula o valoare comparabilă a autovehiculului, media pieței Eurotax.

Sunt toate ofertele și datele din rapoarte incluse în evaluări?

Verificăm cu atenție datele din raport și conținutul ofertelor online.

Desigur, este necesar să excludem datele incorecte din analizele noastre.

Singularitate

Majoritatea datelor excluse sunt dubluri, adică informații dublate din același anunț publicat pe diverse platforme online. Desigur, acestea sunt procesate o singură dată.

Numai de la dealeri

Sunt excluse ofertele persoanelor fizice de pe platformele online, deoarece Eurotax își calculează prețurile doar pentru profesioniști.

Starea autovehiculului contează!

Autovehiculele în stare proastă sau care pur și simplu nu sunt în stare de funcționare sunt eliminate.

Găsiți specificații tehnice pentru orice

Autovehiculele pentru care lipsesc informațiile privind kilometrajul sau vechimea nu sunt luate în considerare în calculele noastre.

Erorile de dactilografiere nu sunt luate în considerare.

Autovehiculele cu prețuri neverosimile nu sunt luate în considerare.

Este vorba, de obicei, de greșeli de dactilografiere care fac ca intenția inițială a vânzătorului să nu poată fi determinată.

Pentru a solicita o copie a facturii, vă rugăm să contactați departamentul nostru de asistență pentru clienți prin e-mail la customer@eurotax.ro sau telefonic la +40 31 6308 222.

Vă stăm la dispoziție pentru a vă modifica datele. Serviciul nostru de asistență pentru clienți vă stă la dispoziție prin e-mail (customer@eurotax.ro).

Vă rugăm să înțelegeți că, din motive de protecție a datelor și din cauza obligației de a păstra evidențe, putem accepta modificări ale adresei, ale datelor bancare, ale denumirii și ale statutului companiei doar în scris.

Pentru informații detaliate despre produsele noastre, vă rugăm să sunați la numărul de telefon +40 31 6308 222 sau să trimiteți un e-mail la: customer@eurotax.ro

Veți găsi perioada de preaviz în Termenii și condițiile generale pe care vi le-am trimis împreună cu contractul dvs.

Facturile pot fi plătite semestrial sau anual prin debit direct SEPA sau anual prin transfer bancar.

Contractul dvs. cu Eurotax este încheiat pentru o perioadă de un an și se prelungește automat pentru încă un an dacă nu îl reziliați în termenul de preaviz.

EurotaxNet – Întrebări frecvente:

Mai aveți și alte întrebări?

Nu ați găsit răspunsul la întrebarea dvs.?

Contactați echipa pentru experiența clientului cu întrebări despre contractul dvs., produsele noastre sau dacă aveți nevoie de asistență tehnică.