Service, întreținere și reparații

Aflați mai multe

Cum știu când are flota mea nevoie de întreținere?

  • Folosiți datele noastre de service, întreținere și reparații (SMR) pentru a prognoza cu precizie costurile și programele de service.
  • Comparați costurile de întreținere pentru a vă asigura că obțineți o ofertă corectă din partea partenerilor de service.
  • Planificați programele de întreținere a flotei ca să vă asigurați că aveți întotdeauna autovehicule pregătite pentru rulare.

AFLAȚI MAI MULTE

Soluțiile noastre

  • EurotaxNet

    Informații de piață în timp real, prețuri de achizitie și de vânzare , date curente și istorice pentru evaluarea vehiculelor, previziuni și multe altele.

Înapoi sus.

Da, vă rog să mă contactați în legătură cu produsele Eurotax

Vă rugăm să rețineți că furnizăm doar servicii pe bază de abonament și nu putem oferi evaluări punctuale. Înainte de a ne contacta, vă rugăm să rețineți că nu oferim servicii de returnare a impozitului din alte țări.

* Obligatoriu


Vă rugăm să rețineți că putem oferi produsele și serviciile noastre doar clienților persoane juridice. Un reprezentant Eurotax vă va contacta personal și vă va oferi detalii despre produsele și serviciile Eurotax. Prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal se efectuează în baza articolului 6 alineatul (1) litera (b) și litera (f) din RGPD, așa cum este descris în Politica de confidențialitate a Eurotax.