Stabilirea prețurilor și evaluare

Cum pot urmări și prognoza valorile reziduale?

Folosind datele și informațiile noastre privind valorile reziduale, puteți urmări performanța valorii reziduale în raport cu concurenții dvs. pentru a vă modela strategiile de specificații și prețuri, pentru a vă educa echipele de vânzări, pentru a vă stimula raportarea performanțelor și operațiunile de recomercializare.

 • Urmăriți ghidul de comerț cu amănuntul și prognozați valorile în Regatul Unit și în Europa continentală.
 • Descoperiți tendințele emergente și majore pe care să le folosiți drept bază pentru planurile de afaceri și plecând de la care să le dezvoltați.
 • Evaluarea comparativă a valorilor reziduale în raport cu modelele concurenței.
 • Reevaluați-vă și revizuiți-vă prognozele și așteptările de recomercializare în mod constant.
 • Accesați prognozele privind valoarea reziduală a autovehiculelor pentru a stabili cu exactitate prețul și devizul de finanțare a autovehiculelor.

Eurotax vă ajută să vă adaptați strategia de vânzări la condițiile de piață în permanentă evoluție

Aplicațiile noastre nu doar că vă permit să urmăriți valorile reziduale, ci și să descoperiți tendințele vitale ale pieței și să vă reevaluați prognozele și așteptările de recomercializare în mod constant.

Soluțiile noastre

 • EurotaxNet

  Informații de piață în timp real, prețuri de revânzare și de vânzare cu amănuntul, date curente și istorice pentru evaluarea vehiculelor, previziuni și multe altele.

 • Forecast Reforecast

  Previzionați și reprevizionați cu încredere valoarea acțiunilor dvs.

 • Residual Value Monitor

  Monitorizați, analizați și evaluați comparativ performanțele stocurilor la nivel național în toată Europa

 • Compare

  Achiziționați, monitorizați și vindeți autovehicule într-un mod mai competitiv, utilizând date sigure și verificate

 • Date și soluții API

  Toate datele de care aveți nevoie de-a lungul întregului ciclu de viață a unui autovehicul, în condiții acceptabile pentru dvs.

 • AutovistaSPEC

  Standardizate pe toate piețele europene majore. Autoturisme, vehicule utilitare și motociclete.

Înapoi sus.

Da, vă rog să mă contactați în legătură cu produsele Eurotax

Vă rugăm să rețineți că furnizăm doar servicii pe bază de abonament și nu putem oferi evaluări punctuale. Înainte de a ne contacta, vă rugăm să rețineți că nu oferim servicii de returnare a impozitului din alte țări.

* Obligatoriu


Vă rugăm să rețineți că putem oferi produsele și serviciile noastre doar clienților persoane juridice. Un reprezentant Eurotax vă va contacta personal și vă va oferi detalii despre produsele și serviciile Eurotax. Prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal se efectuează în baza articolului 6 alineatul (1) litera (b) și litera (f) din RGPD, așa cum este descris în Politica de confidențialitate a Eurotax.