Service, întreținere și reparații

Cum pot autoriza rapid lucrările de reparații?

Folosiți datele Eurotax pentru reparații pentru a accelera procesul de estimare și pentru a autoriza lucrările rapid și ușor.

  • Utilizați datele noastre cuprinzătoare privind reparațiile pentru a identifica piesele de schimb de care aveți nevoie.
  • Accesați estimări precise ale timpului de execuție pentru anumite reparații.
  • Realizați o evaluare comparativă a prețului pieselor și manoperei pentru a vă asigura că nu depășiți limitele poliței cu costurile finale.
  • Utilizați datele noastre pentru a autoriza automat cererile de rambursare și pentru a reduce costurile de procesare manuală.

Eurotax vă oferă exactitate și viteză

Datele noastre de evaluare se bucură de încrederea companiilor de asigurare și a Financial Ombudsman Service (Serviciului Ombudsmanului Financiar), permițându-vă să accelerați ritmul autorizării fără a compromite exactitatea sau calitatea.

Soluțiile noastre

  • EurotaxNet

    Informații de piață în timp real, prețuri de achizitie și de vânzare , date curente și istorice pentru evaluarea vehiculelor, previziuni și multe altele.

  • Forecast Reforecast

    Previzionați și reprevizionați cu încredere valoarea acțiunilor dvs.

Înapoi sus.

Da, vă rog să mă contactați în legătură cu produsele Eurotax

Vă rugăm să rețineți că furnizăm doar servicii pe bază de abonament și nu putem oferi evaluări punctuale. Înainte de a ne contacta, vă rugăm să rețineți că nu oferim servicii de returnare a impozitului din alte țări.

* Obligatoriu


Vă rugăm să rețineți că putem oferi produsele și serviciile noastre doar clienților persoane juridice. Un reprezentant Eurotax vă va contacta personal și vă va oferi detalii despre produsele și serviciile Eurotax. Prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal se efectuează în baza articolului 6 alineatul (1) litera (b) și litera (f) din RGPD, așa cum este descris în Politica de confidențialitate a Eurotax.