Identificarea autovehiculului și specificații tehnice

Pot să creez instrumente de configurare cu aceste date?

Folosiți datele Eurotax pentru a vă crea instrumente de configurare, eliminând fricțiunile din procesul de cumpărare pentru clienții dvs. și economisind timp și bani.

 • Folosiți datele noastre privind specificațiile tehnice pentru a crea și implementa propriul instrument de configurare.
 • Ajutați-vă clienții să configureze rapid și ușor un autovehicul nou pentru un deviz sau o comandă.
 • Reduceți riscul ca clienții dumneavoastră să facă greșeli în timpul procesului de comandă.

Soluțiile noastre

 • EurotaxNet

  Informații de piață în timp real, prețuri de achizitie și de vânzare , date curente și istorice pentru evaluarea vehiculelor, previziuni și multe altele.

 • Date și soluții API

  Toate datele de care aveți nevoie de-a lungul întregului ciclu de viață a unui autovehicul, în condiții acceptabile pentru dvs.

 • AutovistaSPEC

  Standardizate pe toate piețele europene majore. Autoturisme, vehicule utilitare și motociclete.

Înapoi sus.

Da, vă rog să mă contactați în legătură cu produsele Eurotax

Vă rugăm să rețineți că furnizăm doar servicii pe bază de abonament și nu putem oferi evaluări punctuale. Înainte de a ne contacta, vă rugăm să rețineți că nu oferim servicii de returnare a impozitului din alte țări.

* Obligatoriu


Vă rugăm să rețineți că putem oferi produsele și serviciile noastre doar clienților persoane juridice. Un reprezentant Eurotax vă va contacta personal și vă va oferi detalii despre produsele și serviciile Eurotax. Prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal se efectuează în baza articolului 6 alineatul (1) litera (b) și litera (f) din RGPD, așa cum este descris în Politica de confidențialitate a Eurotax.