Service, întreținere și reparații

Cum pot previziona costurile de întreținere a unui autovehicul?

Evitați surprizele ascunse și costurile neprevăzute cu ajutorul datelor noastre privind service-ul, întreținerea și reparațiile (SMR).

  • Prevedeți programe de întreținere a autovehiculelor pentru a evita defecțiunile neplăcute care vă pot afecta bugetul
  • Prognozați facturile anuale de reparații pentru daunele obișnuite, pentru a evita surprizele neplăcute de-a lungul ciclului de viață a autovehiculului.

Soluțiile noastre

  • EurotaxNet

    Informații de piață în timp real, prețuri de achizitie și de vânzare , date curente și istorice pentru evaluarea vehiculelor, previziuni și multe altele.

Înapoi sus.

Da, vă rog să mă contactați în legătură cu produsele Eurotax

Vă rugăm să rețineți că furnizăm doar servicii pe bază de abonament și nu putem oferi evaluări punctuale. Înainte de a ne contacta, vă rugăm să rețineți că nu oferim servicii de returnare a impozitului din alte țări.

* Obligatoriu


Vă rugăm să rețineți că putem oferi produsele și serviciile noastre doar clienților persoane juridice. Un reprezentant Eurotax vă va contacta personal și vă va oferi detalii despre produsele și serviciile Eurotax. Prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal se efectuează în baza articolului 6 alineatul (1) litera (b) și litera (f) din RGPD, așa cum este descris în Politica de confidențialitate a Eurotax.