Stabilirea prețurilor și evaluare

Cum pot stabili cu exactitate prețul autovehiculelor?

Folosiți seturile noastre de date exacte de vânzare în timp real pentru a efectua verificări ale prețurilor vehiculelor și pentru a accesa cele mai recente informații despre evaluare, previziuni și prețuri.

 • Obțineți prețuri de vânzare cu amănuntul exacte pentru autovehiculele din inventarul dvs. și pentru autovehiculele pe care le achiziționați.
 • Ajustați prețul pentru dotările opționale instalate din fabrică folosind căutarea noastră după un singur cod, bazată pe datele de construcție originale ale producătorului.
 • Vedeți ce rezultate au concurenții cu aceleași autovehicule.
 • Acces pe toate dispozitivele nonstop.

Eurotax vă oferă controlul total

Datele noastre actualizate în timp real vă permit să modificați prețurile „din mers”, pe baza condițiilor de piață regionale în continuă schimbare, precum și a mai multor criterii – de la viteza de vânzare a modelelor până la numărul de zile în stoc – pentru a maximiza marjele de profit pentru orice autovehicul.

Vedeți care sunt autovehiculele care se vând cel mai repede în regiunea dvs.

Prețurile noastre cu amănuntul în timp real reprezintă cel mai bun set de date de pe piață.

Acesta combină cele mai exacte valori în timp real cu posibilitatea de a vedea prețurile autovehiculelor din regiunea dvs. și cât de repede se vând acestea.

Soluțiile noastre

 • EurotaxNet

  Informații de piață în timp real, prețuri de achizitie și de vânzare , date curente și istorice pentru evaluarea vehiculelor, previziuni și multe altele.

 • Forecast Reforecast

  Previzionați și reprevizionați cu încredere valoarea acțiunilor dvs.

 • Compare

  Achiziționați, monitorizați și vindeți autovehicule într-un mod mai competitiv, utilizând date sigure și verificate

 • Date și soluții API

  Toate datele de care aveți nevoie de-a lungul întregului ciclu de viață a unui autovehicul, în condiții acceptabile pentru dvs.

 • Residual Value Monitor

  Monitorizați, analizați și evaluați comparativ performanțele stocurilor la nivel național în toată Europa

 • AutovistaSPEC

  Standardizate pe toate piețele europene majore. Autoturisme, vehicule utilitare și motociclete.

Înapoi sus.

Da, vă rog să mă contactați în legătură cu produsele Eurotax

Vă rugăm să rețineți că furnizăm doar servicii pe bază de abonament și nu putem oferi evaluări punctuale. Înainte de a ne contacta, vă rugăm să rețineți că nu oferim servicii de returnare a impozitului din alte țări.

* Obligatoriu


Vă rugăm să rețineți că putem oferi produsele și serviciile noastre doar clienților persoane juridice. Un reprezentant Eurotax vă va contacta personal și vă va oferi detalii despre produsele și serviciile Eurotax. Prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal se efectuează în baza articolului 6 alineatul (1) litera (b) și litera (f) din RGPD, așa cum este descris în Politica de confidențialitate a Eurotax.