Identificarea autovehiculului și specificații tehnice

Cum pot stabili cu exactitate prețul polițelor de asigurare a autovehiculelor?

Identificați rapid activele cu ajutorul datelor și instrumentelor Eurotax, care vă permit să luați decizii de evaluare și de acoperire adaptate oricărui tip de dosar de daună.

  • Beneficiați de datele noastre de identificare și specificații tehnice pentru a descoperi valorile tehnice și de performanță complete.
  • Identificați caracteristicile de siguranță și securitate care pot afecta riscul de accident și costurile pentru fiecare autovehicul.
  • Folosiți aceste informații vitale pentru a crea și ajusta prețul oricărei polițe de asigurare.
  • Folosiți serviciul nostru pentru a identifica rapid dotările opționale din fabricație care influențează riscurile.

Soluțiile noastre

  • EurotaxNet

    Informații de piață în timp real, prețuri de achizitie și de vânzare , date curente și istorice pentru evaluarea vehiculelor, previziuni și multe altele.

Înapoi sus.

Da, vă rog să mă contactați în legătură cu produsele Eurotax

Vă rugăm să rețineți că furnizăm doar servicii pe bază de abonament și nu putem oferi evaluări punctuale. Înainte de a ne contacta, vă rugăm să rețineți că nu oferim servicii de returnare a impozitului din alte țări.

* Obligatoriu


Vă rugăm să rețineți că putem oferi produsele și serviciile noastre doar clienților persoane juridice. Un reprezentant Eurotax vă va contacta personal și vă va oferi detalii despre produsele și serviciile Eurotax. Prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal se efectuează în baza articolului 6 alineatul (1) litera (b) și litera (f) din RGPD, așa cum este descris în Politica de confidențialitate a Eurotax.