Stabilirea prețurilor și evaluare

Unde ar trebui să-mi vând autovehiculele?

Datele Eurotax privind vânzările cu amănuntul și valoarea reziduală în timp real vă oferă date esențiale privind vânzările din întreaga Europă, ajutându-vă să decideți care sunt cele mai bune locații pentru vânzarea diferitelor stocuri de autovehicule.

 • Vedeți care sunt performanțele autovehiculelor în zona dvs. pentru a identifica cele mai indicate – și neindicate – acțiuni pentru regiunea dvs.
 • Aflați cât timp au stat anumite modele în stocurile concurenților, în funcție de locația geografică.
 • Identificați cele mai bune canale și regiuni pentru a vă vinde stocurile la cel mai bun preț.

Eurotax vă oferă o imagine de ansamblu

Datele noastre în timp real privind vânzarea cu amănuntul ajută dealerii din întreaga țară să descopere ce autovehicule se vând cel mai mult și unde, pe baza celor mai recente prețuri de vânzare cu amănuntul pentru fiecare regiune și a numărului mediu de zile până la vânzare.

Soluțiile noastre

 • EurotaxNet

  Informații de piață în timp real, prețuri de achizitie și de vânzare , date curente și istorice pentru evaluarea vehiculelor, previziuni și multe altele.

 • Forecast Reforecast

  Previzionați și reprevizionați cu încredere valoarea acțiunilor dvs.

 • Residual Value Monitor

  Monitorizați, analizați și evaluați comparativ performanțele stocurilor la nivel național în toată Europa

Înapoi sus.

Da, vă rog să mă contactați în legătură cu produsele Eurotax

Vă rugăm să rețineți că furnizăm doar servicii pe bază de abonament și nu putem oferi evaluări punctuale. Înainte de a ne contacta, vă rugăm să rețineți că nu oferim servicii de returnare a impozitului din alte țări.

* Obligatoriu


Vă rugăm să rețineți că putem oferi produsele și serviciile noastre doar clienților persoane juridice. Un reprezentant Eurotax vă va contacta personal și vă va oferi detalii despre produsele și serviciile Eurotax. Prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal se efectuează în baza articolului 6 alineatul (1) litera (b) și litera (f) din RGPD, așa cum este descris în Politica de confidențialitate a Eurotax.