Service, întreținere și reparații

Cum pot să mă asigur că le ofer clienților mei piesele potrivite?

Folosiți datele complete Eurotax privind piesele de schimb și găsiți piesele corecte și verificate pentru orice lucrare de reparație sau de întreținere.

  • Identificați în câteva secunde piesele de schimb corecte pentru autovehiculul care face obiectul reparației sau întreținerii.
  • Reduceți erorile și costurile cu plasarea comenzilor și distribuția pentru a vă proteja marjele de profit.
  • Bazați-vă pe cele mai bune date privind piesele de schimb/prețul, asociate numărului de înmatriculare și codului industriei.

Datele Eurotax privind piesele de schimb sunt mai detaliate

Pentru un plus de comoditate, utilizați datele noastre pentru a vă completa cataloagele de autovehicule și piese de schimb pentru uz intern și pe cele destinate clienților.

Soluțiile noastre

  • EurotaxNet

    Informații de piață în timp real, prețuri de achizitie și de vânzare , date curente și istorice pentru evaluarea vehiculelor, previziuni și multe altele.

  • Forecast Reforecast

    Previzionați și reprevizionați cu încredere valoarea acțiunilor dvs.

Înapoi sus.

Da, vă rog să mă contactați în legătură cu produsele Eurotax

Vă rugăm să rețineți că furnizăm doar servicii pe bază de abonament și nu putem oferi evaluări punctuale. Înainte de a ne contacta, vă rugăm să rețineți că nu oferim servicii de returnare a impozitului din alte țări.

* Obligatoriu


Vă rugăm să rețineți că putem oferi produsele și serviciile noastre doar clienților persoane juridice. Un reprezentant Eurotax vă va contacta personal și vă va oferi detalii despre produsele și serviciile Eurotax. Prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal se efectuează în baza articolului 6 alineatul (1) litera (b) și litera (f) din RGPD, așa cum este descris în Politica de confidențialitate a Eurotax.