De ce aleg profesioniștii din industria auto datele noastre privind prețurile, specificațiile și de evaluare

Autovista se află în prima linie a inovației în materie de big data în industria auto. Expertiza noastră tehnică, combinată cu tehnologia de ultimă oră, ne permite să furnizăm în mod constant seturi de date și fluxuri robuste și de încredere, care pot fi integrate cu ușurință în sistemele dumneavoastră pentru gestionarea eficientă a riscurilor și informațiilor de piață.

Contactați-ne acum

Pentru a ne menține reputația de lideri de piață în domeniul autotech, ne bazăm pe următorii trei piloni:

Metodologie

Talentatul nostru consorțiu intern de experți în date, economiști, experți editoriali și cercetători lucrează continuu la dezvoltarea și îmbunătățirea modelelor robuste de învățare automată, bazându-se pe cele mai bune practici din industrie pentru a maximiza exactitatea previziunilor în timp real ale vânzărilor de retail. 

Introducem zilnic date noi în sistem pentru a ne asigura că prețurile sunt actualizate conform pieței actuale, filtrând în același timp erorile și anomaliile din datele brute de intrare pentru a garanta calitatea în orice moment. 

Evaluare

Combinăm învățarea automată de ultimă generație cu expertiza umană pentru a oferi evaluări lunare foarte exacte pentru vehicule.  

Analizăm în detaliu toate vehiculele de pe piața curentă, iar specialiștii locali în valori reziduale revizuiesc în permanență estimările furnizate de modelele noastre de învățare automată. 

Acestea sunt comparate apoi cu observațiile de pe piață pentru a asigura exactitatea, în timp ce specialiștii de pe piețele locale sunt în dialog constant privind principalii factori de influență de pe piață – inflația, deficitul în aprovizionare și reglementările. Toate aceste aspecte sunt esențiale pentru o prognoză fiabilă. 

Specificații

Având o bază de date construită cu grijă de la producători, care acoperă 99% din vehicule – inclusiv toate tipurile de vehicule electrice – suntem în măsură să furnizăm toate informațiile tehnice relevante despre vehicule și prețuri pentru o perioadă istorică de până la 20 de ani. 

În plus, aceasta este standardizată în toată Europa și pentru toate mărcile importante, astfel încât, printre alte aplicații bazate pe date, o puteți utiliza pentru a crea configuratoare multimarcă, pentru a cartografia polițele auto, pentru a gestiona flote sau pentru a introduce în calcule specifice clienților (de exemplu, prime de asigurare). 

Pe cine ajutăm


Flote și finanțare

Stabiliți în mod fiabil poziția de risc a vehiculelor pentru întreaga flotă pe toată durata unui contract de leasing.  

Aflați mai multeF


Producători și importatori

Utilizați informații bazate pe date pentru a sprijini procesul decizional în fiecare etapă, de la planificarea volumului și până la vânzări.  

Aflați mai multe


Asigurări

Stabiliți prime competitive și procesați mai rapid cererile de despăgubire pe baza datelor actualizate privind prețurile și specificațiile.

Aflați mai multe


Recomercializare

Vă optimizați strategia pentru finalul de contract cu date exacte despre piața transfrontalieră.

Aflați mai multeF

Da, vă rog să mă contactați în legătură cu produsele Eurotax

Vă rugăm să rețineți că furnizăm doar servicii pe bază de abonament și nu putem oferi evaluări punctuale. Înainte de a ne contacta, vă rugăm să rețineți că nu oferim servicii de returnare a impozitului din alte țări.

* Obligatoriu


Vă rugăm să rețineți că putem oferi produsele și serviciile noastre doar clienților persoane juridice. Un reprezentant Eurotax vă va contacta personal și vă va oferi detalii despre produsele și serviciile Eurotax. Prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal se efectuează în baza articolului 6 alineatul (1) litera (b) și litera (f) din RGPD, așa cum este descris în Politica de confidențialitate a Eurotax.

Cinci motive pentru a alege Eurotax

Povestea noastră începe în 1933. Cu tehnici de cercetare perfecționate de-a lungul a trei generații, datele și serviciile de încredere Eurotax vă oferă tot ce aveți nevoie nu numai pentru a concura pe piață, ci și pentru a prospera. Ne bazăm pe tradiția, oamenii, datele, analizele și metodologiile noastre și avem o poziție unică, putându-vă ajuta să luați decizii care să vă protejeze marjele de profit.

Vă ajutăm să descoperiți noi oportunități, să înțelegeți piața auto care este din ce în ce mai dificilă și să vă pregătiți pentru viitorul. Zilnic se iau mii de decizii pe baza datelor și informațiilor noastre.

1. Exactitate

Ne bazăm pe mai multe surse credibile pentru a genera evaluări proprii independente. Această abordare unică înseamnă că oferim o imagine de ansamblu completă și fiabilă a activităților și condițiilor de pe piață, care nu este distorsionată sau părtinitoare. Aflați mai multe despre exactitatea noastră aici.

2. Independență

Rămânem independenți și imparțiali, deoarece Eurotax nu este afiliată cu niciun actor din sectorul auto, spre deosebire de mulți dintre concurenții noștri. Acest lucru înseamnă că puteți fi mereu siguri că datele noastre se bazează pe cercetări credibile și competente, nu pe interese personale sau surse unice.

3. Accesibilitate

Ne dezvoltăm încontinuu seturile de date și soluțiile pentru a fi intuitive și ușor de utilizat, ajutându-vă să luați decizii de afaceri importante mai rapid și în siguranță. Acest angajament asumat este evident în noua aplicație Eurotax, care înbină toate soluțiile noastre într-un hub unic și ușor de accesat.

4. Inteligență

Combinând expertiza a aproape 400 de specialiști auto cu analiza statistică, metodologiile noastre și inteligența artificială, oferim zilnic cele mai fiabile informații despre prețuri disponibile în Europa.

5. Personalizare

Furnizăm date și informații de piață care acoperă întregul ciclu de viață al autovehiculelor, de la proiectarea autovehiculului până la eliminarea acestuia, adaptate la nevoile individuale ale afacerii dumneavoastră. Vă oferim soluțiile noastre într-un format care completează, susține și optimizează procesele dvs. de lucru.