EV Volumes pentru companiile de flote și de leasing

Identificați autovehiculele cu cel mai mare potențial de piață.

OBȚINEȚI EV Volumes

Cum îi ajutăm pe managerii de flote

Pe măsură ce producătorii de automobile se orientează către autovehiculele electrice, trebuie să știți în ce mărci puteți avea încredere. Iată cum vă poate ajuta EV Volumes să luați decizii mai bune.

OBȚINEȚI EV Volumes

Accesați date de vârf

Instrumentul nostru de monitorizare a vânzărilor de BEV și PHEV este actualizat în mod regulat cu date din 130 de piețe pentru peste 600 de modele, la care se adaugă altele în fiecare lună.

Puteți filtra în funcție de segment, încărcare rapidă, propulsie, dimensiunea și componența chimică a bateriei, furnizorul de celule, regiune, țară și multe altele.

Identificați oportunități în alte segmente

Utilizați instrumentul nostru de monitorizare a vânzărilor de HEV și MHEV pentru a descoperi potențialul neexploatat al pieței și pentru a găsi alternative competitive pentru parcurile auto ale clienților.

Fiți la curent cu evoluțiile viitoare ale pieței

Producătorii de automobile au tendința de a propune noi modele pentru a atrage clienții. Dar unele dintre ele nu văd niciodată lumina zilei. Folosiți informațiile noastre despre viitoarele lansări și filtrați în funcție de „probabilitatea de lansare” pentru a planifica și a achiziționa autovehiculele potrivite pentru flota dvs.

Da, vă rog să mă contactați în legătură cu EV Volumes

Vă rugăm să rețineți că furnizăm doar servicii pe bază de abonament și nu putem oferi evaluări punctuale. Înainte de a ne contacta, vă rugăm să rețineți că nu oferim servicii de returnare a impozitului din alte țări.

* Obligatoriu


Vă rugăm să rețineți că putem oferi produsele și serviciile noastre doar clienților persoane juridice. Un reprezentant Eurotax vă va contacta personal și vă va oferi detalii despre produsele și serviciile Eurotax. Prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal se efectuează în baza articolului 6 alineatul (1) litera (b) și litera (f) din RGPD, așa cum este descris în Politica de confidențialitate a Eurotax.