EV Volumes pentru furnizorii de baterii

Monitorizați concurența. Îmbunătățiți-vă propria linie de producție.

OBȚINEȚI EV Volumes

Cum vă putem ajuta

Producătorii de baterii și companiile producătoare de materiale pentru baterii folosesc EV Volumes și sistemul nostru de urmărire a livrărilor de baterii pentru a înțelege cererea de baterii și materiale pentru acestea. EV Volumes vă ajută în activitățile de planificare și livrare urmărind ce furnizori livrează baterii pentru diverse autovehicule.

OBȚINEȚI EV Volumes

Folosiți prognozele EV Volumes pentru a genera proiecții ale cererii de MWh pentru baterii și pentru a înțelege cum să vă dimensionați investițiile în producția de celule, de exemplu, unde să construiți fabrici.

De asemenea, vă putem ajuta să evaluați unde se află viitorii dvs. clienți, prognozând unde vor fi produse cele mai multe autovehicule electrice în viitor.

Da, vă rog să mă contactați în legătură cu EV Volumes

Vă rugăm să rețineți că furnizăm doar servicii pe bază de abonament și nu putem oferi evaluări punctuale. Înainte de a ne contacta, vă rugăm să rețineți că nu oferim servicii de returnare a impozitului din alte țări.

* Obligatoriu


Vă rugăm să rețineți că putem oferi produsele și serviciile noastre doar clienților persoane juridice. Un reprezentant Eurotax vă va contacta personal și vă va oferi detalii despre produsele și serviciile Eurotax. Prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal se efectuează în baza articolului 6 alineatul (1) litera (b) și litera (f) din RGPD, așa cum este descris în Politica de confidențialitate a Eurotax.