EV Volumes pentru instituții guvernamentale

Înțelegeți care sunt factorii care determină adoptarea rapidă a autovehiculelor electrice și optimizați-vă politicile.

OBȚINEȚI EV Volumes

Cum ajută EV Volumele instituțiile guvernamentale

Recunoaștem că trebuie să înțelegeți cum se dezvoltă piața și tehnologiile autovehiculelor electrice pentru a vă susține investițiile viitoare și pentru a stimula inovarea în acest sector.

OBȚINEȚI EV Volumes

Iată cum vă poate ajuta EV Volumes în strategiile de adoptare a autovehiculelor electrice:

Îmbunătățirea infrastructurii publice de încărcare

Monitorizați și comparați infrastructura naționale de încărcare în mai multe țări și tipurile de conectoare pentru a determina atractivitatea piețelor din punct de vedere al infrastructurii.

Îmbunătățiți-vă rețeaua de stații publice de încărcare și accelerați adoptarea autovehiculelor electrice în țara dvs., fără a vă depăși bugetul.

Atingeți-vă obiectivele de adoptare a autovehiculelor electrice

Urmăriți progresele înregistrate de țara dvs. în raport cu obiectivele privind cota de piață pentru fiecare segment de autovehicule electrice.

Puteți filtra în funcție de țară pentru a evalua performanțele altor guverne și pentru a vă redefini propriile strategii, stimulând segmentele mai performante.

Da, vă rog să mă contactați în legătură cu EV Volumes

Vă rugăm să rețineți că furnizăm doar servicii pe bază de abonament și nu putem oferi evaluări punctuale. Înainte de a ne contacta, vă rugăm să rețineți că nu oferim servicii de returnare a impozitului din alte țări.

* Obligatoriu


Vă rugăm să rețineți că putem oferi produsele și serviciile noastre doar clienților persoane juridice. Un reprezentant Eurotax vă va contacta personal și vă va oferi detalii despre produsele și serviciile Eurotax. Prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal se efectuează în baza articolului 6 alineatul (1) litera (b) și litera (f) din RGPD, așa cum este descris în Politica de confidențialitate a Eurotax.