EV Volumes pentru OEM-uri

Planificarea perfecționată a volumelor și a portofoliilor.

OBȚINEȚI EV Volumes

Cum ajutăm producătorii de autovehicule

Balanța continuă să se încline în favoarea autovehiculelor electrice, iar până în 2024/25 va avea loc o schimbare radicală în lumea auto, anticipându-se că autovehiculelor electrice vor avea o cotă de piață și proiecții de volum mai mari decât autovehiculele cu motoare cu ardere internă (ICE). Acest lucru a deschis calea pentru o nouă cursă concurențială, pe măsură ce BEV-urile își continuă ascensiunea meteorică pe piața de masă.

OBȚINEȚI EV Volumes

Iată cum ajută EV Volumes producătorii de automobile să se pregătească pentru viitor:

Identificați lacunele în proiectarea autovehiculelor

Cu peste 600 de modele monitorizate – și altele care se adaugă în fiecare lună – producătorii de autovehicule pot utiliza filtre avansate pentru a identifica lacunele modelelor concurente – inclusiv în arhitectura și capacitatea bateriei – și pot utiliza aceste informații în lansările viitoarelor modele proprii.

Beneficiați de informații de piață mai bune

EV Volumes oferă date complete privind specificațiile autovehiculelor electrice. Responsabilii cu planificarea produselor pot filtra după OEM, model, segment și tip de propulsie, cu informații despre baterii, sistem de propulsie și specificațiile generale ale vehiculelor, pentru o mai bună înțelegere a tendințelor în curs formare.


Modele pregătite pentru viitor

Pe măsură ce evoluția diferitelor segmente de autovehicule electrice continuă, producătorii de autovehicule ar putea beneficia de pe urma cunoașterii segmentului care va fi cel mai atractiv în viitor.

Cu ajutorul instrumentului de urmărire a cotei de piață din fiecare țară din EV Volumes, OEM-urile pot prognoza cota de piață – în funcție de țară – pentru diferitele segmente și își pot concentra producția pe cele mai solicitate dintre acestea.

Da, vă rog să mă contactați în legătură cu EV Volumes

Vă rugăm să rețineți că furnizăm doar servicii pe bază de abonament și nu putem oferi evaluări punctuale. Înainte de a ne contacta, vă rugăm să rețineți că nu oferim servicii de returnare a impozitului din alte țări.

* Obligatoriu


Vă rugăm să rețineți că putem oferi produsele și serviciile noastre doar clienților persoane juridice. Un reprezentant Eurotax vă va contacta personal și vă va oferi detalii despre produsele și serviciile Eurotax. Prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal se efectuează în baza articolului 6 alineatul (1) litera (b) și litera (f) din RGPD, așa cum este descris în Politica de confidențialitate a Eurotax.