Îmbunătățiți-vă oferta de asigurări cu date la zi despre vehicule

Seturile noastre de date personalizabile și software-ul ușor de utilizat vă ajută să luați rapid decizii critice în domeniul asigurărilor – de la subscriere la gestionarea riscului de asigurare.

AFLAȚI MAI MULTE

Identificarea autovehiculului și specificații tehnice

Acces instantaneu la informații tehnice detaliate despre 99% dintre vehiculele la nivel global. 

Prețuri și evaluări

Îmbunătățiți analiza comparativă în ceea ce privește concurența, care vă ajută să identificați tendințele cheie în timp real. 

Service, întreținere și reparații

Efectuați simplu și facil estimările privind daunele totale și costurile de reparații cu ajutorul seturilor noastre practice de instrumente interactive. 

valorilor reziduale

Subscriere

 • Găsiți informații exacte și detaliate despre vehicule uzate doar pe baza VIN pentru a le oferi clienților dumneavoastră prime mai bune, fără a sacrifica din profit. 
 • Rămâneți în control în ciuda unei piețe în evoluție cu ajutorul datelor actualizate care acoperă 99% din vehiculele electrice, hibride și ICE. 
 • Integrați fără probleme datele noastre în sistemele dumneavoastră existente și faceți economie la actualizările costisitoare de software. 
 • Reduceți semnificativ erorile umane care ar putea duce la reclamații de fraudă dăunătoare. 

SPECIFICAȚIE VIN

Evaluări ale caroseriei și cererilor de despăgubire

 • Estimați cu ușurință valoarea unei cereri de despăgubire folosind instrumentul nostru de evaluare a vehiculelor, lider îndomeniu. 
 • Găsiți rapid și facil informații și prețuri exacte pentru piese de schimb cu ajutorul graficelor interactive cu coduri de culori. 
 • Determinați costul preconizat al reparațiilor cu funcția Estimare reparații (Repair Estimate). Utilizați această funcție în combinație cu evaluările exacte pentru a evalua cererile de despăgubire pentru pierderitotale. 
 • Accesați datele istorice privind valoarea reziduală pentru a lua decizii cu maximă precizie. 

Repair Estimate

Evaluarea vehiculelor

Date privind valoarea reziduală

De ce profesioniștii din domeniul asigurărilor au încredere în datele noastre

Echipa noastră de aproape 400 de specialiști în domeniul auto realizează în fiecare zi evaluări independente, care oferă cele mai fiabile informații despre prețuri în toată Europa

Descoperiți și alte aspecte care fac Autovista alegerea perfectă pentru profesioniștii din domeniul asigurărilor. 
Da, vă rog să mă contactați în legătură cu produsele Eurotax

Vă rugăm să rețineți că furnizăm doar servicii pe bază de abonament și nu putem oferi evaluări punctuale. Înainte de a ne contacta, vă rugăm să rețineți că nu oferim servicii de returnare a impozitului din alte țări.

* Obligatoriu


Vă rugăm să rețineți că putem oferi produsele și serviciile noastre doar clienților persoane juridice. Un reprezentant Eurotax vă va contacta personal și vă va oferi detalii despre produsele și serviciile Eurotax. Prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal se efectuează în baza articolului 6 alineatul (1) litera (b) și litera (f) din RGPD, așa cum este descris în Politica de confidențialitate a Eurotax.

Accelerați-vă procesele, recongestionați-vă ziua de lucru

Folosiți Eurotax și putem ajuta: 

 • să procesați rapid și eficient cererile de despăgubire pentru daune 
 • să eliberați ingineri pentru autovehiculele care necesită expertiza lor 
 • să pregătiți oferte mai precise și mai competitive cu ajutorul căutării după VIN și după numărul de înmatriculare pentru a identifica automat toate opțiunile și dotările de siguranță 
 • să reduceți costurile prin evaluarea exactă a daunelor autovehiculelor 

Aveți încredere în calculele dumneavoastră

Datele exacte ale Eurotax garantează că orice calcul al pierderilor totale este profitabil și poate fi explicat clientului dvs. Accesați datele istorice privind valorile reziduale pentru a susține exactitatea deciziilor dvs. 

Bazați-vă pe datele noastre exacte pentru a vă sprijini telematica

Asigurăm asistență pentru generarea datelor telematice și identificarea exactă a dotărilor utilizate în fiecare autovehicul. 

Soluțiile noastre

AutovistaSPEC

Standardizate pe toate piețele europene majore. Autoturisme, vehicule utilitare și motociclete.

Date și soluții API

Toate datele de care aveți nevoie de-a lungul întregului ciclu de viață a unui autovehicul, în condiții acceptabile pentru dvs.

Forecast Reforecast

Previzionați și reprevizionați cu încredere valoarea acțiunilor dvs.

Repair Estimate

Estimare rapidă, eficientă și precisă a reparațiilor