Ateliere de reparații și evaluatori

Obțineți estimări corecte de fiecare dată cu serviciile noastre de reparații și evaluare.

Cum vă putem ajuta

De la date exacte la prețuri pentru piese și instrucțiuni de reparații, aplicațiile noastre ușor de utilizat vă ajută să economisiți timp și să maximizați marjele de profit.

De ce să folosiți Eurotax

Soluțiile noastre de date vă ajută să creați rapid estimări fără erori, să creșteți eficiența, să stimulați competitivitatea și să vă protejați profitul.

Nu vă mai bazați pe presupuneri

Agreate de mărcile de asigurări și de Financial Ombudsman Service, datele de evaluare ale Eurotax oferă valori de piață exacte și independente și specificații tehnice pentru orice autovehicul, permițându-vă să identificați rapid autovehiculele și să estimați costurile reparațiilor.

Accelerați estimările

Instrumentul nostru de estimare a reparațiilor accelerează luarea deciziilor privind reparațiile. Astfel, puteți:

  • să identificați rapid un autovehicul și specificațiile acestuia pentru a începe generarea unei estimări – o soluție unică pentru toți producătorii
  • să adăugați reparații și înlocuiri de piese în câteva clipe, cu numărul de piesă corect
  • să evaluați complet costurile de reparare a unui autovehicul, inclusiv timpul de manoperă și suprapunerile, și să măsurați valoarea unei pierderi totale.
  • Bazați-vă pe cele mai bune date privind piesele de schimb/prețul, asociate numărului de înmatriculare și codului industriei.

 

Integrarea în sistemele dvs.

Datele de reparații se pot conecta direct la sistemele dvs. existente, dacă este necesar, oferind acces rapid și fără probleme la soluția noastră de estimare unică.

Telematică

Vă oferim asistență pentru generarea datelor telematice și o identificare exactă a dotărilor utilizate în fiecare autovehicul.

Soluțiile noastre

EurotaxNet

Informații de piață în timp real, prețuri de achizitie și de vânzare , date curente și istorice pentru evaluarea vehiculelor, previziuni și multe altele.

Repair Estimate

Estimare rapidă, eficientă și precisă a reparațiilor

Da, vă rog să mă contactați în legătură cu produsele Eurotax

Vă rugăm să rețineți că furnizăm doar servicii pe bază de abonament și nu putem oferi evaluări punctuale. Înainte de a ne contacta, vă rugăm să rețineți că nu oferim servicii de returnare a impozitului din alte țări.

* Obligatoriu


Vă rugăm să rețineți că putem oferi produsele și serviciile noastre doar clienților persoane juridice. Un reprezentant Eurotax vă va contacta personal și vă va oferi detalii despre produsele și serviciile Eurotax. Prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal se efectuează în baza articolului 6 alineatul (1) litera (b) și litera (f) din RGPD, așa cum este descris în Politica de confidențialitate a Eurotax.