Luați decizii de vânzări la dealeri mai rapide și mai inteligente

Eurotax revoluționează evaluările vehiculelor și gestionarea stocurilor. Încercați chiar azi.

AFLAȚI MAI MULTEEvaluări precise de vehicule

Aveți acces la informații tehnice detaliate, cum ar fi estimări pentru reparații, valori de schimb și multe altele – înțelegeți valoarea stocului dvs. 

Gestionare eficientă a stocurilor

Utilizați instrumente pentru a identifica stocul solicitat, pentru a vă urmări concurenții și pentru a vă ajusta tarifele – transformați informațiile în profit 

Protecția marjei de profit

Deblocați potențialul datelor privind prețurile de retail în timp real și din toată Europa – dar analizate la nivel regional – și preluați astfel controlul asupra lacunelor de pe piață 

Cum vă putem ajuta

Vă oferim o soluție unică și ușor de utilizat, care a fost concepută de la zero pentru a se adapta la activitatea și procesele dvs. de lucru. De la valorile de schimb ale autovehiculelor rulate și gestionarea stocurilor până la finalizarea vânzărilor, Eurotax vă oferă acces rapid la instrumentele și datele de care aveți nevoie pentru a lua decizii în cunoștință de cauză, pentru a vă proteja marjele de profit și pentru a vă dezvolta afacerea. Accesibil nonstop, într-un singur loc, de pe orice dispozitiv.

De ce să folosiți Eurotax

Vă puteți baza pe noi în fiecare zi. Zilnic se iau mii de decizii pe baza datelor și informațiilor noastre fiabile. Folosiți Eurotax și veți economisi timp pentru sarcinile și procesele zilnice, veți lua decizii în cunoștință de cauză care să optimizeze competitivitatea afacerii dvs. și veți crește marjele de profit.

Obțineți la cel mai bun preț

Datele Eurotax privind comerțul cu amănuntul, actualizate în timp real, oferă o imagine completă a pieței actuale. În combinație cu evaluările de piață specifice pentru fiecare tranzacție în parte, acestea vă oferă o imagine integrală a valorii vehiculelor.

De ce au încredere dealerii de vehicule în datele noastre

Introducem zilnic date noi în sistemele noastre, în timp ce experții locali pentru piața auto filtrează după erori – astfel, vă garantăm accesul la date de intrare de cea mai bună calitate.  

Descoperiți și alte aspecte care fac Autovista alegerea perfectă pentru dealerii auto profesioniști.

Da, vă rog să mă contactați în legătură cu produsele Eurotax

Vă rugăm să rețineți că furnizăm doar servicii pe bază de abonament și nu putem oferi evaluări punctuale. Înainte de a ne contacta, vă rugăm să rețineți că nu oferim servicii de returnare a impozitului din alte țări.

* Obligatoriu


Vă rugăm să rețineți că putem oferi produsele și serviciile noastre doar clienților persoane juridice. Un reprezentant Eurotax vă va contacta personal și vă va oferi detalii despre produsele și serviciile Eurotax. Prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal se efectuează în baza articolului 6 alineatul (1) litera (b) și litera (f) din RGPD, așa cum este descris în Politica de confidențialitate a Eurotax.

Identificați stocurile valoroase

Datele noastre privind specificațiile tehnice ale autovehiculelor, accesate prin intermediul serviciilor web sau al aplicațiilor de date, vă ajută să identificați și să obțineți specificațiile tehnice pentru orice stocuri înainte de a face publicitate online.

  • Accesați datele legate de comerțul cu amănuntul la nivel național, nonstop, de pe orice dispozitiv
  • Luați decizii pe baza unor parametri, precum „număr mediu de zile până la vânzare”
  • Vizualizați tendințele privind autovehiculele care se vând cel mai rapid în funcție de regiune
  • Monitorizați care sunt, în prezent, autovehiculele aflate în stocul concurenței

 

Soluțiile noastre

EurotaxNet

Informații de piață în timp real, prețuri de achizitie și de vânzare , date curente și istorice pentru evaluarea vehiculelor, previziuni și multe altele.

Date și soluții API

Toate datele de care aveți nevoie de-a lungul întregului ciclu de viață a unui autovehicul, în condiții acceptabile pentru dvs.

form