Gestionați riscurile legate de autovehicule, de la achiziție și până la vânzare

De la achiziția de vehicule și absorbția riscului asociat acestora și până la optimizarea deciziilor de reducere a flotei, vă punem la dispoziție date și informații precise pentru a vă ghida deciziile în fiecare etapă și pentru a vă ajuta să preveniți erorile costisitoare cauzate de informațiile eronate.Prețuri și specificații

Identificați rapid vehiculele, echipamentele și sute de caracteristici tehnice utilizând instrumentul nostru simplu de căutare pe bază de VIN. 

Evaluări și previziuni

Identificați tendințele critice înainte ca acestea să survină cu ajutorul previziunilor precise și al datelor de incredere cu privire la stocuri, vânzări și variații regionale.  

Service, întreținere și reparații

Evitați surprizele costisitoare cu o imagine detaliată a costurilor actuale și previzionate ale parcului dumneavoastră auto pe tot parcursul ciclului de viață al fiecărui vehicul. 

Vânzări de vehicule noi și reînnoiri ale flotei

Încărcați date precise și granulare privind specificațiile autovehiculelor – inclusiv reguli de construcție – în configuratoarele dumneavoastră multimarcă orientate către client, oferind astfel clienților dumneavoastră cea mai bună experiență de utilizare din clasa respectivă.    

 • Flux de date cuprinzător, ce acoperă 99% din totalul vehiculelor noi de pe piață, inclusiv vehicule electrice și hibride. 
 • Specificații tehnice detaliate, pentru conformitatea cu politica auto a companiei 
 • Format standardizat pentru toate piețele europene majore, pentru un plus de coerență și flexibilitate  
 • Date brute ușor de integrat în sistemele dumneavoastră, astfel încât să nu mai fie nevoie să utilizați alte platforme (disponibile sub formă de flux de date sau API)  
 • Sunt disponibile actualizări periodice (până la 24/7) pentru o mai mare precizie  

Flux de date de specificații 

Gestionarea și controlul riscurilor

Stabiliți și monitorizați poziția de risc a portofoliului dumneavoastră în mai multe puncte și răspundeți în orice moment la potențialele capcane. 

La început

Stabiliți de la început poziția de risc pentru vehiculele de pe piețe, utilizând previziuni privind valoarea reziduală transfrontalieră și date SMR – atenuând astfel riscul la sfârșitul perioadei și îmbunătățind în același timp performanța comercială 

 • Atribuiți valori reziduale realiste la începutul contractului cu ajutorul unor previziuni exacte, îmbunătățind astfel marjele de profit.  
 • Înțelegeți tendințele valorilor reziduale în mai multe țări la nivel de segment/tip de caroserie pentru a ajusta strategiile de introducere și scoatere din flotă (in-fleeting și de-fleeting).
 • Previzionați costurile de operare pentru service, uzură și deteriorare pentru a realiza o planificare eficientă – evitați astfel surprizele care depășesc bugetul și costurile inoportune.  

Comparați valorile reziduale

 

 

Date TCO

Pe durata contractului

Evaluați inventarul, în orice moment și de pe orice dispozitiv, valorificând datele de top din industrie pentru a identifica, analiza și gestiona riscurile potențiale în fiecare etapă

 • Utilizați serviciul nostru fiabil VIN pentru a verifica cu precizie vehiculele.  
 • Realizați evaluări exacte, inclusiv deprecierea dotărilor opționale.  
 • Generați evaluări și previziuni la zi 

Reforecast

Strategie pentru vehicule aflate la finalul perioadei de leasing și vânzări de vehicule rulate

Luați decizii de recomercializare și de vânzare bazate pe date la finalul contractului de leasing. 

Finalul contractului de leasing

Accesați date transfrontaliere armonizate pentru a maximiza potențialul de recomercializare al flotei dumneavoastră auto.  

 • Determinați cu ușurință cea mai bună acțiune de eliminare a vehiculelor al căror contract de leasing a expirat – scoatere din flotă sau trecere la un contract de leasing pentru vehicule rulate.  
 • Sprijiniți clienții cu prelungiri în funcție de atractivitatea vehiculului rulat din punct de vedere al recomercializării  
 • Calculați punctul de echitate/paritate pentru a crește cifra de afaceri a vehiculului. 

 

Specificație VIN

vin specification

Specificație VIN

Re

Vânzări de vehicule rulate

Obțineți evaluări instantanee și foarte exacte ale vehiculelor rulate, prezentate pe o interfață clară, ușor de utilizat 

 • Comparați valorile regionale ale vehiculelor rulate cu valori de referință pentru a obține un avantaj competitiv pe piața locală.  
 • Soluție completă de vânzare pentru vehicule rulate, de la evaluări până la anunțuri publicate direct pe portaluri recunoscute de vânzări pentru o eficiență sporită 
 • Revizuiți atractivitatea ofertelor în orice moment și oriunde pentru a ajusta prețurile, astfel încât acestea să reflecte schimbările de pe piață și de politică. 

Soluții pentru identificare și evaluare

De ce profesioniștii din domeniul flotelor și financiar au încredere în datele noastre


Datele noastre imparțiale sunt standardizate în toată Europa și pentru toate mărcile importante; prevenim astfel erorile costisitoare de dezinformare în întreaga dumneavoastră strategie pentru flota auto. 

Descoperiți și alte aspecte care fac Autovista alegerea perfectă pentru profesioniștii din domeniul flotelor și financiar. 

Da, vă rog să mă contactați în legătură cu produsele Eurotax

Vă rugăm să rețineți că furnizăm doar servicii pe bază de abonament și nu putem oferi evaluări punctuale. Înainte de a ne contacta, vă rugăm să rețineți că nu oferim servicii de returnare a impozitului din alte țări.

* Obligatoriu


Vă rugăm să rețineți că putem oferi produsele și serviciile noastre doar clienților persoane juridice. Un reprezentant Eurotax vă va contacta personal și vă va oferi detalii despre produsele și serviciile Eurotax. Prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal se efectuează în baza articolului 6 alineatul (1) litera (b) și litera (f) din RGPD, așa cum este descris în Politica de confidențialitate a Eurotax.

Gestionați cu brio managementul riscului

Cotațiile noastre actuale de piață și prognozele privind valoarea reziduală ajută: 

 • Să selectați autovehiculul și dotările potrivite pentru a satisface cerințele proprii și pe cele ale clienților dvs. 
 • Să stabiliți poziția optimă din perspectiva riscului pentru fiecare autovehicul și pentru întregul portofoliu. 
 • Să vă ajustați strategia de introducere și de eliminare din flotă a autovehiculelor folosind datele și informațiile noastre despre tendințele actuale și viitoare din sector care afectează valorile reziduale. 
 • Să recalculați cu exactitate și în mod regulat valoarea flotei dvs. 
 • Să vă mențineți conformitatea. 

 

Să vă construiți instrumentul de configurare

utilizați datele noastre pentru a elabora propuneri pentru clienții dvs. punem la dispoziție valori ale autovehiculelor rulate și prognoze, precum și date privind specificațiile, pe care le putem introduce în sistemele dvs. de configurare. Acest lucru ajută în procesul de gestionare a riscurilor, inclusiv pentru verificările tehnice ale facturilor. 

Controlul costurilor totale

Optați pentru combinația optimă de grupuri motopropulsoare cu ajutorul datelor și informațiilor noastre despre costul total de deținere. Combinăm cele mai bune date cu privire la amortizare la nivel de sector și informații privind costurile totale de exploatare ale autovehiculului. Printre acestea se numără datele privind combustibilul și energia, taxele, service-ul, întreținerea, uzura, anvelopele și asigurarea. ajutăm urmăriți costurile de utilizare și justificați prețurile în relația cu clienții dvs. 

Soluțiile noastre

EurotaxNet

Informații de piață în timp real, prețuri de achizitie și de vânzare , date curente și istorice pentru evaluarea vehiculelor, previziuni și multe altele.

AutovistaSPEC

Standardizate pe toate piețele europene majore. Autoturisme, vehicule utilitare și motociclete.

Date și soluții API

Toate datele de care aveți nevoie de-a lungul întregului ciclu de viață a unui autovehicul, în condiții acceptabile pentru dvs.

Car Cost Expert

Oferiți un cost total de utilizare competitiv și convingător pentru clienți

Forecast Reforecast

Previzionați și reprevizionați cu încredere valoarea acțiunilor dvs.

Compare

Achiziționați, monitorizați și vindeți autovehicule într-un mod mai competitiv, utilizând date sigure și verificate

EV Volumes

Date specializate privind volumele și prognoza autovehiculelor electrice în care puteți avea încredere.