Subscrieți cu ușurință polițe auto cu datele AutovistaSPEC.

Date de top în industrie privind specificațiile autovehiculelor.

Citiți mai multe


Date privind specificațiile în care puteți avea încredere 

În mod tradițional, subscrierea pentru autovehiculele ICE a fost destul de clară, având în vedere cantitatea de date despre vehicule disponibile companiilor de asigurări.

Odată cu vehiculele electrice și hibride care se alătură cursei, lucrurile au devenit puțin mai complicate.

Cu setul de date paneuropean cuprinzător oferit de AutovistaSPEC, acum aveți acces la informații tehnice despre aproape fiecare marcă și model.

Datele AutovistaSPEC vă ajută să identificați echipamentele de siguranță care influențează probabilitatea unui accident și vă permit să oferiți cotații de asigurare mai atractive.

Fluxurile noastre de date fac subscrierea noilor polițe mai ușoară – și mai fiabilă – pentru dvs. și clienții dvs.

Obțineți AutovistaSPEC acum


AutovistaSPEC, dintr-o privire

Date cu adevărat imense. 2 pachete simple.

Obțineți AutovistaSPEC acum

Cui îi este destinat AutovistaSPEC?

Producători de automobile

Folosiți AutovistaSPEC pentru a vă îmbunătăți oferta de produse. Obțineți o mai bună înțelegere a specificațiilor tehnice ale modelelor concurente. Dacă doriți să introduceți o alternativă electrică în gama dvs. ICE standard, puteți compara domenii specifice vehiculelor electrice, cum ar fi timpul de încărcare, raza de rulare și capacitatea bateriei, pentru a vă asigura că respectă cele mai recente standarde din industrie.

Obțineți AutovistaSPEC acum

Flotă și leasing

Folosiți AutovistaSPEC pentru a compara cu ușurință diferite tipuri de motoare, astfel încât să puteți decide ce vehicule merită să aveți în parcul auto, pentru a vă optimiza modelul de afaceri. Integrați rapid și cu ușurință datele noastre în configuratoarele dvs. multi-marcă, astfel încât să nu mai fie nevoie să accesați fiecare site OEM în parte pentru a vă echipa vehiculele. Oferim aceeași structură de date pentru toate mărcile, ceea ce face configurarea mașinilor conform cerințelor dvs. și mai simplă.

Obțineți AutovistaSPEC acum

Finanțe

Folosiți AutovistaSPEC pentru a monitoriza și urmări prețurile de pe lista de vehicule până la 20 de ani și pentru a vă îmbunătăți strategiile de finanțare pentru modelele viitoare.

Obțineți AutovistaSPEC acumDa, vă rog să mă contactați. Doresc să aflu mai multe despre AutovistaSPEC.

Vă rugăm să rețineți că putem oferi produsele și serviciile noastre numai persoanelor juridice și numai ca parte a unui abonament anual. Înainte de a ne contacta, vă rugăm să rețineți că nu oferim servicii de returnare a impozitului din alte țări.

* Obligatoriu


Vă rugăm să rețineți că putem oferi produsele și serviciile noastre doar clienților persoane juridice. Un reprezentant Eurotax vă va contacta personal și vă va oferi detalii despre produsele și serviciile Eurotax. Prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal se efectuează în baza articolului 6 alineatul (1) litera (b) și litera (f) din RGPD, așa cum este descris în Politica de confidențialitate a Eurotax.

De ce să alegeți AutovistaSPEC?

Acoperă majoritatea vehiculelor

Pur și simplu importați datele AutovistaSPEC ca fișier csv cu file delimitate de tabulatori în sistemele dvs. și accesați cu ușurință datele despre aproape fiecare marcă și model, standardizate pe toate piețele europene majore.

Obțineți AutovistaSPEC acum

Istoric auto de 20 de ani

Robustețea setului de date AutovistaSPEC este determinată de faptul că puteți urmări istoricul unui vehicul până la 20 de ani. Specificatii auto locale pe care vă puteți baza.

Obțineți AutovistaSPEC acum

Ghiduri detaliate de integrare

Vă preocupă modul în care să integrati datele AutovistaSPEC în sistemele dvs.? Oferim ghiduri bine structurate, inclusiv baze de date, scripturi de încărcare și exemple de date.

Obțineți AutovistaSPEC acum