Gestionați riscurile cu cele mai actuale date despre autovehicule și dotari optionale.

Vehiculele electrice și hibride sunt incluse.

Citiți mai multe


Date auto pe care vă puteți baza 

Industria auto devine din ce în ce mai complexă, în special odată cu introducerea autovehiculelor electrice și hibride.

Acest lucru face dificilă identificarea autovehiculelor, urmărirea si stabilirea valorilor reziduale sau efectuarea de prognoze, ceea ce ingreunează procesul privind gestionarea riscurilor.

Reduceți riscurile financiare la minimum bazându-vă pe datele noastre.

Utilizați identificatorul nostru unic, AutovistaNATCode, pentru o identificare clară a autovehiculului și obțineți un calcul corect al valorilor reziduale.

Datele AutovistaSPEC vă ajută să faceți evaluări rapide și precise pentru finanțare.

Acoperind majoritatea autovehiculelor de pe piață – inclusiv electrice și hibride – puteți utiliza cu ușurință datele premium standardizate paneuropene ale AutovistaSPEC, în asociere cu celelalte instrumente de prognoză și evaluare furnizate de Autovista.

Beneficiați de o imagine 360° asupra pieței și obțineți cele mai bune rezultate in procesul de remarketing.

Obțineți AutovistaSPEC acum


AutovistaSPEC, dintr-o privire

Date cu adevărat imense. 2 pachete simple.

Obțineți AutovistaSPEC acum

Cui îi este destinat AutovistaSPEC?

Producători de automobile

Folosiți AutovistaSPEC pentru a vă îmbunătăți oferta de produse. Obțineți o mai bună înțelegere a specificațiilor tehnice ale modelelor concurente. Dacă doriți să introduceți o alternativă electrică în gama dvs. ICE standard, puteți compara domenii specifice vehiculelor electrice, cum ar fi timpul de încărcare, raza de rulare și capacitatea bateriei, pentru a vă asigura că respectă cele mai recente standarde din industrie.

Obțineți AutovistaSPEC acum

Flotă și leasing

Folosiți AutovistaSPEC pentru a compara cu ușurință diferite tipuri de motoare, astfel încât să puteți decide ce vehicule merită să aveți în parcul auto, pentru a vă optimiza modelul de afaceri. Integrați rapid și cu ușurință datele noastre în configuratoarele dvs. multi-marcă, astfel încât să nu mai fie nevoie să accesați fiecare site OEM în parte pentru a vă echipa vehiculele. Oferim aceeași structură de date pentru toate mărcile, ceea ce face configurarea mașinilor conform cerințelor dvs. și mai simplă.

Obțineți AutovistaSPEC acum

Asigurări

Companiile de asigurări pot accesa cu ușurință toate detaliile tehnice ale unui vehicul, de care au nevoie pentru a stabili primele corecte și a-și proteja marjele.

Obțineți AutovistaSPEC acumDa, vă rog să mă contactați. Doresc să aflu mai multe despre AutovistaSPEC.

Vă rugăm să rețineți că putem oferi produsele și serviciile noastre numai persoanelor juridice și numai ca parte a unui abonament anual. Înainte de a ne contacta, vă rugăm să rețineți că nu oferim servicii de returnare a impozitului din alte țări.

* Obligatoriu


Vă rugăm să rețineți că putem oferi produsele și serviciile noastre doar clienților persoane juridice. Un reprezentant Eurotax vă va contacta personal și vă va oferi detalii despre produsele și serviciile Eurotax. Prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal se efectuează în baza articolului 6 alineatul (1) litera (b) și litera (f) din RGPD, așa cum este descris în Politica de confidențialitate a Eurotax.

De ce să alegeți AutovistaSPEC?

Standardizat pe toate piețele europene majore

Comparați cu ușurință valorile reziduale de pe piețele pan-Europene cu seturile de date standardizate AutovistaSPEC, pentru o mai mare coerență și o productivitate sporită.

Obțineți AutovistaSPEC acum

Aveți acces la 20 de ani de date din istoric

Monitorizați și urmăriți în mod obiectiv prețurile de lista ale autovehiculeleor din ultimii 20 de ani, pentru a analiza tendințele în curs de dezvoltare cu un grad mai ridicat de acuratete.

Obțineți AutovistaSPEC acum

Date actualizate cu regularitate

Accesați cele mai recente informații tehnice despre autovehicule și dotari optionale cu datele AutovistaSPEC – actualizate zilnic acolo unde este posibil – rămâneți astfel cu un pas înaintea pieței.

Obțineți AutovistaSPEC acum