Cele mai cuprinzătoare date privind specificațiile auto din piață.

Inclusiv vehicule electrice și hibride.

Citiți mai multe


Îmbunătățiți-vă oferta de produse pentru a vinde mai multe masini 

Cu tot mai mulți producători de mașini care oferă alternative electrice, a devenit imperativ să înțelegeți dinamica pietei, pentru a vă îmbunătăți oferta de produse.

Cu AutovistaSPEC, puteți accesa informații tehnice despre aproape orice vehicul – inclusiv vehiculele electrice și hibride – pentru a înțelege mai bine ceea ce fac concurenții dvs., si care este dinamica pietei.

Obțineți AutovistaSPEC acum


AutovistaSPEC, dintr-o privire

Date cu adevărat imense. 2 pachete simple.

Obțineți AutovistaSPEC acum

Cui îi este destinat AutovistaSPEC?

Flotă și leasing

Folosiți AutovistaSPEC pentru a compara cu ușurință diferite tipuri de motoare, astfel încât să puteți decide ce vehicule merită să aveți în parcul auto, pentru a vă optimiza modelul de afaceri. Integrați rapid și cu ușurință datele noastre în configuratoarele dvs. multi-marcă, astfel încât să nu mai fie nevoie să accesați fiecare site OEM în parte pentru a vă echipa vehiculele. Oferim aceeași structură de date pentru toate mărcile, ceea ce face configurarea mașinilor conform cerințelor dvs. și mai simplă.

Obțineți AutovistaSPEC acum

Finanțe și asigurări

Folosiți AutovistaSPEC pentru a monitoriza și urmări prețurile de pe lista de vehicule până la 20 de ani și pentru a vă îmbunătăți strategiile de finanțare pentru modelele viitoare.

Obțineți AutovistaSPEC acum

Companiile de asigurări pot accesa cu ușurință toate detaliile tehnice ale unui vehicul, de care au nevoie pentru a stabili primele corecte și a-și proteja marjele.

Obțineți AutovistaSPEC acumDa, vă rog să mă contactați. Doresc să aflu mai multe despre AutovistaSPEC.

Vă rugăm să rețineți că putem oferi produsele și serviciile noastre numai persoanelor juridice și numai ca parte a unui abonament anual. Înainte de a ne contacta, vă rugăm să rețineți că nu oferim servicii de returnare a impozitului din alte țări.

* Obligatoriu


Vă rugăm să rețineți că putem oferi produsele și serviciile noastre doar clienților persoane juridice. Un reprezentant Eurotax vă va contacta personal și vă va oferi detalii despre produsele și serviciile Eurotax. Prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal se efectuează în baza articolului 6 alineatul (1) litera (b) și litera (f) din RGPD, așa cum este descris în Politica de confidențialitate a Eurotax.

De ce să alegeți AutovistaSPEC?

Aveți acces la 20 de ani de date din istoric

Observați tendințele în ceea ce privește specificațiile vehiculelor de-a lungul a 20 de ani pentru a înțelege ce funcționează și ce nu atunci când planificați lansarile viitoare.

Obțineți AutovistaSPEC acum

Evidențiați cu ușurință avantajele modelelor dvs

Datele noastre privind specificațiile sunt standardizate pe toate piețele europene majore. Folosiți AutovistaSPEC pentru comparații directe și pentru a vedea cum se comportă modelele dvs. în ceea ce privește prețul, echipamentele, raza de rulare, timpul de încărcare, capacitatea bateriei și multe altele.

Obțineți AutovistaSPEC acum

Proiectați vehicule pentru viitor

Fie că este vorba de asistență la parcare sau de un afișaj heads-up, asigurați-vă că toate vehiculele dvs. sunt prevăzute cu echipamente optime, pentru a fi mai atractive pe piață.

Obțineți AutovistaSPEC acum