Folosiți datele noastre pentru configuratoarele dvs. de mașini multi-marcă.

Standardizate pe toate piețele europene majore. Achiziție de vehicule fără bătăi de cap.

Citiți mai multe


Integrați datele noastre în configuratoarele dvs. multi-marcă rapid și ușor 

Înțelegem dificultățile pe care folosirea mai multor configuratoare de mașini le implică atunci când vreți să vă asigurați că alegeți vehiculele potrivite pentru parcul auto al clienților dvs.

De asemenea, este dificil de comparat, deoarece toate acele configuratoare sunt diferite.

AutovistaSPEC vă oferă date îmbunătățite privind specificațiile auto, standardizate pe toate piețele europene majore.

Fluxurile noastre de date oferă aceeași structură de date pentru toate mărcile și modelele auto, ceea ce facilitează integrarea rapidă a datelor noastre în configuratoarele dvs. de mașini multi-marcă.

Folosiți AutovistaSPEC pentru a compara mărci și modele auto și pentru a lua cea mai bună decizie de achiziție pentru afacerea dvs.

Obțineți AutovistaSPEC acum


Ce este inclus?

Date cu adevărat imense. 2 pachete simple.

Obțineți AutovistaSPEC acum

Cui îi este destinat AutovistaSPEC?

Producători de automobile

Nutzen Sie AutovistaSPEC, um Ihr Produktangebot zu verbessern. Erhalten Sie ein besseres Verständnis der technischen Spezifikationen konkurrierender Modelle. Wenn Sie eine elektrische Alternative zu Ihrer Standard-ICE-Reihe einführen möchten, können Sie elektrofahrzeugspezifische Bereiche wie Ladezeit, Reichweite und Batteriekapazität vergleichen, um sicherzustellen, dass sie den neuesten Industriestandards entsprechen.

Obțineți AutovistaSPEC acum

Finanțe și asigurări

Folosiți AutovistaSPEC pentru a monitoriza și urmări prețurile de pe lista de vehicule până la 20 de ani și pentru a vă îmbunătăți strategiile de finanțare pentru modelele viitoare.

Obțineți AutovistaSPEC acum

Companiile de asigurări pot accesa cu ușurință toate detaliile tehnice ale unui vehicul, de care au nevoie pentru a stabili primele corecte și a-și proteja marjele.

Obțineți AutovistaSPEC acumDa, vă rog să mă contactați. Doresc să aflu mai multe despre AutovistaSPEC.

Vă rugăm să rețineți că putem oferi produsele și serviciile noastre numai persoanelor juridice și numai ca parte a unui abonament anual. Înainte de a ne contacta, vă rugăm să rețineți că nu oferim servicii de returnare a impozitului din alte țări.

* Obligatoriu


Vă rugăm să rețineți că putem oferi produsele și serviciile noastre doar clienților persoane juridice. Un reprezentant Eurotax vă va contacta personal și vă va oferi detalii despre produsele și serviciile Eurotax. Prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal se efectuează în baza articolului 6 alineatul (1) litera (b) și litera (f) din RGPD, așa cum este descris în Politica de confidențialitate a Eurotax.

De ce să alegeți AutovistaSPEC?

Dotari optionale, valori de piata si previziuni valori reziduale

Datele AutovistaSPEC acoperă toate piețele europene majore și oferă aceeași structură de date pentru toate mărcile și modelele auto.

Ramaneti la curent cu toate schimbarile din piata auto.

Obțineți AutovistaSPEC acum

Cea mai bună acuratețe din domeniu

AutovistaSPEC combină reputația noastră de lungă durată în ceea ce privește specificațiile autovehiculelor cu tehnologia de vârf în industrie.

Fluxurile noastre de date sunt actualizate în mod regulat pentru a vă oferi cele mai bune date privind specificațiile, de care aveți nevoie pentru a face față provocărilor aduse de piețele din ce în ce mai volatile.

Obțineți AutovistaSPEC acum

Datele noastre la dispoziția dvs.

Cu datele noastre îmbunătățite privind specificațiile auto, vă oferim flexibilitatea de a crea politici auto specifice clientului, bazate pe valorile de consum si emisii de carbon, putere, mărci și dotari optionale.

Integrați datele noastre în configuratoarele dvs. de mașini multi-marcă pentru o comparație ușoară între diferitele mărci și modele.

Decideți ce autovehicule merită să fie incluse în parcul dvs. auto.

Raționalizați-vă modelul de business comparând diferitele tipuri de motoare.

Obțineți AutovistaSPEC acum

Obțineți o imagine la 360° asupra pieței

Datele noastre vă oferă o viziune holistică asupra pieței. AutovistaSPEC și seturile de date opționale Autovista precum datele SMR (Service, mentenanță și reparații) sau TCO (costul total al proprietății) pot fi combinate cu ușurință și vă ajută să calculați cu exactitate costurile asociate.
Bazați-vă pe soluțiile noastre de date pentru a vă gestiona eficient stocul de autovehicule și pentru vă menține competitivitatea.
Folosiți AutovistaSPEC în asociere cu identificarea VIN pentru a vă optimiza setul de date și pentru a vă asigura că oferiți cotații rapide si consistente.

Obțineți AutovistaSPEC acum