Arhive: Sector

Protejat: Forecast Reforecast

Acest conținut este protejat cu parolă. Pentru a-l vedea, te rog să introduci parola mai jos:

Telematică

Telematică

Asigurați-vă că inovațiile dvs. sunt adaptate și au specificațiile potrivite pentru jucătorii și produsele-cheie din sectorul auto, colaborând cu Eurotax.

Cum vă putem ajuta

De la conectivitate și telematică până la soluții tehnologice emergente, colaborăm cu deschizători de drumuri din domeniul tehnologiei pentru a contribui la lansarea de produse și servicii inovatoare în sectorul auto.

De ce să folosiți Eurotax

Clienții noștri folosesc datele și informațiile noastre fiabile pentru a evalua cerințele tehnologice și de autovehicule ale fiecărui producător auto:

Specificații corecte

Datele noastre privind specificațiile vă ajută să identificați unde și cum ar putea fi instalat produsul dumneavoastră pe un nou model de autovehicul în timpul fazei de planificare și proiectare a acestuia.

Păstrați controlul

Datele de identificare Eurotax vă ajută să vă monitorizați stocurile, astfel încât să știți întotdeauna pe ce autovehicule sunt instalate produsele dvs.

Vă ajutăm să vă ajutați clienții

Pentru a-i ajuta cu adevărat pe clienții dvs. să facă economii la costurile cu combustibilul, să reducă timpii morți, kilometrajul, mersul la ralanti și ineficiența și să sporească siguranța șoferului, trebuie să știți cu exactitate ce mașini conduc aceștia, pentru a monta unitatea și software-ul potrivite.

Serviciul nostru de căutare în funcție de VIN vă indică exact care sunt dotările opționale montate pe un autovehicul, imediat ce acesta părăsește fabrica. Astfel, vă puteți asigura că utilizatorii flotei clienților dvs. utilizează eficient sistemul de control al vitezei de croazieră, că tehnologia de oprire/pornire este întotdeauna activată și că utilizează în mod eficient toate caracteristicile de siguranță instalate pe autovehiculul lor.

Identificare rapidă și precisă a VIN-ului

Spre deosebire de alte metode de identificare a autovehiculelor, cum ar fi VRM, VIN vă permite să cunoașteți configurația unei mașini imediat ce aceasta iese de pe linia de producție. Acest lucru înseamnă că puteți anticipa necesitățile de unități de urmărire, software-ul corect care trebuie să fie instalat și cele mai rapide procese de instalare.

Pregătiți oferte corecte și competitive pentru contractele de telematică, utilizând VIN, pentru a fi cu un pas (sau mai mulți) înaintea concurenței.

Soluțiile noastre

Date și soluții API

Toate datele de care aveți nevoie de-a lungul întregului ciclu de viață a unui autovehicul, în condiții acceptabile pentru dvs.

form

Da, vă rog să mă contactați în legătură cu produsele Eurotax

Vă rugăm să rețineți că furnizăm doar servicii pe bază de abonament și nu putem oferi evaluări punctuale. Înainte de a ne contacta, vă rugăm să rețineți că nu oferim servicii de returnare a impozitului din alte țări.

* Obligatoriu


Vă rugăm să rețineți că putem oferi produsele și serviciile noastre doar clienților persoane juridice. Un reprezentant Eurotax vă va contacta personal și vă va oferi detalii despre produsele și serviciile Eurotax. Prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal se efectuează în baza articolului 6 alineatul (1) litera (b) și litera (f) din RGPD, așa cum este descris în Politica de confidențialitate a Eurotax.

Instituții guvernamentale

Foaia dvs. de parcurs pentru industria auto este atractivă pentru piața de masă?

Adoptarea vehiculelor electrice este una dintre prioritățile guvernelor, care cheltuiesc sume importante pentru agenda de electrificare. Sunteți însă sigur că foaia dvs. de parcurs pentru industria auto generează nivelul potrivit de stimulente pentru a trece de la nișă la piața de masă?

Aflați mai multeFurnizați o politică bazată pe date

Utilizați datele, analizele și informațiile noastre privind vehiculele noi și rulate pentru a elabora politici practice, care să maximizeze atractivitatea pentru public. 

Prognozați cu exactitate valorile reziduale

Faceți predicții, urmăriți și comparați succesele ratei de adopție, folosind date și previziuni solide privind valoarea reziduală. 

Obțineți viziunea pan-europeană

Explorați simplu și rapid politicile și ratele de adopție pe întreaga piață europeană. 

Extindeți-vă dincolo de piața vehiculelor noi

Majoritatea politicilor guvernamentale sunt orientate preponderent către piața automobilelor noi, care reprezintă, însă, doar o fracțiune din parcul auto total. Pentru ca industria auto să stimuleze o creștere continuă, guvernele caută să extindă politicile la piețele de masă și de vehicule rulate, pentru a îmbrățișa o viziune mai holistică. 

Având acces la datele noastre privind specificațiile, prețurile, volumul și evaluările aprobate de producători, puteți exploata potențialul pieței vehiculelor rulate pentru a reduce decalajul de accesibilitate și a promova segmentele de vehicule potrivite pentru piața mai largă. 

Utilizați datele noastre pentru: 

 • a evalua ratele de adoptare a vehiculelor electrice în diferite țări, pentru a vă ajuta în procesul decizional și pentru a ajusta politicile în consecință 
 • a urmări și a compara valorile reziduale înainte și după ajustări și a vedea dacă adoptarea se accelerează sau încetinește 
 • a compara infrastructura de încărcare și tipurile de conectoare din diferite țări, pentru a determina atractivitatea piețelor din punct de vedere al infrastructurii 
 • a măsura în raport cu obiectivele privind cota de piață, pentru a rămâne pe cursul corect în ceea ce privește agenda dvs. de adoptare 
 • a rămâne la curent cu megatendințele din industrie cu ajutorul unor date solide care să stea la baza unor decizii politice la fiecare ipoteză 

EV-Volumes

 

 

Aflați mai multe

Sunt vehiculele electrice într-adevăr mai eficiente din punct de vedere al costurilor?

Utilizați aplicația noastră intuitivă Car Cost Expert și: 

 • simulați și comparați valorile TCO pentru fiecare vehicul individual, pentru a afla care este cel mai rentabil. 
 • investiți în segmentul cel mai favorabil pentru economia dvs. 

 

 

Car Cost Expert

Sunteți consilier fiscal sau avocat care utilizează datele și analizele noastre?

Pe lângă faptul că sunt o bază pentru elaborarea politicilor, datele, analizele și informațiile noastre sunt utilizate în cadrul altor agenții guvernamentale, de la instituții vamale, la instanțe, cu privire la următoarele aspecte: 

 • Consilierii fiscali se pot baza pe evaluările noastre robuste privind vehiculele pentru a cunoaște prețul impozabil exact al acestora 
 • Evaluările noastre sunt aprobate de instanțe și pot fi utilizate pentru a atribui valori activelor de tip vehicule în diferite cazuri, de exemplu accidente

Aflați mai multe

De ce profesioniștii din sectorul guvernamental au încredere în datele noastre

Punem la dispoziție până la 20 de ani de date privind prețurile, analize și informații – standardizate la nivel european –, care ajută guvernele să elaboreze politici durabile în domeniul auto. 

Descoperiți și alte aspecte care fac Eurotax alegerea perfectă pentru profesioniștii din sectorul guvernamental. 

Da, vă rog să mă contactați în legătură cu produsele Eurotax

Vă rugăm să rețineți că furnizăm doar servicii pe bază de abonament și nu putem oferi evaluări punctuale. Înainte de a ne contacta, vă rugăm să rețineți că nu oferim servicii de returnare a impozitului din alte țări.

* Obligatoriu


Vă rugăm să rețineți că putem oferi produsele și serviciile noastre doar clienților persoane juridice. Un reprezentant Eurotax vă va contacta personal și vă va oferi detalii despre produsele și serviciile Eurotax. Prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal se efectuează în baza articolului 6 alineatul (1) litera (b) și litera (f) din RGPD, așa cum este descris în Politica de confidențialitate a Eurotax.

Maximizați eficiența

Îmbunătățiți și protejați politica guvernamentală și serviciile publice cu ajutorul datelor și informațiilor Eurotax. 

Datele noastre de identificare îi ajută pe clienții din sectorul public: 

 • Să catalogheze flote întregi în combinație cu serviciul nostru VIN 
 • Să găsească specificațiile potrivite pentru autovehicule, pentru a răspunde nevoilor fiecărui sector în parte, cu acoperire paneuropeană 
 • Să îmbunătățească operațiunile generale ale sistemului, de la gestionarea flotei până la impozitare și legislație 

Soluțiile noastre

EurotaxNet

Informații de piață în timp real, prețuri de achizitie și de vânzare , date curente și istorice pentru evaluarea vehiculelor, previziuni și multe altele.

Forecast Reforecast

Previzionați și reprevizionați cu încredere valoarea acțiunilor dvs.

Car Cost Expert

Oferiți un cost total de utilizare competitiv și convingător pentru clienți

EV Volumes

Date specializate privind volumele și prognoza autovehiculelor electrice în care puteți avea încredere.

Servicii profesionale

Impresionați-vă clienții cu informații de piață de primă clasă din industria auto

Fie că vă abordați un client, fie că realizați audituri sau măsuri de diligență, găsiți noi unghiuri de abordare în analizele dvs. și oferiți o valoare mai bună clienților dvs. prin îmbogățirea portofoliului dvs. cu informațiile și datele noastre de piață fiabile.

Aflați mai multeSurse de date de încredere

Explicați prognozele și evaluările cu încredere, folosind date precise, din surse aprobate de producători. 

Informații zilnice din domeniu

Explorați tendințele din industrie și evoluția valorilor reziduale cu date actualizate zilnic, pentru o acuratețe sporită.  

Mai bună planificare a portofoliului

Vedeți instantaneu ce se vinde, cât de rapid și la ce preț – maximizați valoarea consultațiilor dvs.  

Îmbunătățiți-vă oferta prin informații bazate pe date

Nu vă mai bazați pe proiecții mediocre ale cotei de piață și pe prognoze neoficiale. Utilizați date exacte și demonstrați-vă profesionalismul în fața clienților potențiali.  

Acuratețea datelor noastre este determinată de o metodologie solidă, combinată cu algoritmi statistici de ultimă oră: 

 • Date extrem de precise privind cota de piață și volumul, pentru a înțelege comportamentul mărcilor pe piață 
 • Date fiabile privind costul total al proprietății pe o platformă intuitivă, pentru a putea simula valorile și determina vehiculele – și, ulterior, segmentele – cele mai avantajoase din punct de vedere al costurilor 
 • Informații și monitorizare a valorilor reziduale – rămâneți la curent cu tendințele în curs și valorificați aceste informații în oferta dvs., evaluând în mod fiabil poziția de risc a clienților dvs. 

EV-volumes

 

Car Cost Expert

Oferiți servicii de consultanță mai eficiente producătorilor

Îmbunătățiți-vă înțelegerea motivelor pentru care modelele au o performanță sub sau peste așteptări. Găsiți perspective noi pentru îmbunătățirea performanțelor și consiliați producătorii în consecință: 

 • Comparați valorile reziduale cu cele ale modelelor concurente, pentru a identifica deficiențele și a le îmbunătăți. 
 • Îmbunătățiți planificarea volumului și a portofoliului cu ajutorul unor date de înmatriculare pe care vă puteți baza. 
 • Explorați diferite tehnologii și tendințe în domeniul chimiei celulelor cu ajutorul datelor noastre privind bateriile. 

EV-volumes

Efectuați măsurile de diligență cu mai multă încredere

În timpul evaluărilor, auditorii au nevoie de acces la informații actualizate pentru evaluarea riscurilor – în special în cazul companiilor care au riscuri mari în activele contabile. 

Folosiți datele noastre pentru a vă îmbunătăți nivelul de servicii, susținându-vă concluziile pentru a vă impresiona clienții. 

De ce profesioniștii din domeniul auto au încredere în datele noastre

Datele noastre sunt independente de orice părți interesate din sectorul auto și acoperă fiabil 99% dintre vehicule, la cel mai mare nivel de detaliu și de exactitate de pe piață. 

Descoperiți și alte aspecte care fac Eurotax alegerea perfectă pentru profesioniștii din domeniul auto. 

Acces la toate zonele

Utilizați tendințele noastre cu privire la marketing și datele de urmărire pentru a: 

 • Descifra dintr-o privire piața complexă a valorii reziduale 
 • Vizualiza tendințele reziduale în mai multe țări europene 
 • Obține date brute și analize care vă vor ajuta să vă perfecționați ofertele comerciale 
 • Adăuga la analizele de due diligence perspective importante asupra pozițiilor de risc ale activelor 
 • Utiliza datele și informațiile noastre pentru a vă crea o strategie de afaceri de succes, bazată pe informații exacte 

Bazați-vă pe expertiza dovedită

În ultimii 80 de ani, cele mai bune metodologii și tehnici de evaluare a datelor din sector au evoluat mult. Pentru o transparență totală, publicăm lunar statistici cu privire la exactitate. 

Da, vă rog să mă contactați în legătură cu produsele Eurotax

Vă rugăm să rețineți că furnizăm doar servicii pe bază de abonament și nu putem oferi evaluări punctuale. Înainte de a ne contacta, vă rugăm să rețineți că nu oferim servicii de returnare a impozitului din alte țări.

* Obligatoriu


Vă rugăm să rețineți că putem oferi produsele și serviciile noastre doar clienților persoane juridice. Un reprezentant Eurotax vă va contacta personal și vă va oferi detalii despre produsele și serviciile Eurotax. Prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal se efectuează în baza articolului 6 alineatul (1) litera (b) și litera (f) din RGPD, așa cum este descris în Politica de confidențialitate a Eurotax.

Soluțiile noastre

Date și soluții API

Toate datele de care aveți nevoie de-a lungul întregului ciclu de viață a unui autovehicul, în condiții acceptabile pentru dvs.

Residual Value Monitor

Monitorizați, analizați și evaluați comparativ performanțele stocurilor la nivel național în toată Europa

Producători și importatori

Obțineți un avantaj competitiv cu date de încredere privind prețurile și specificațiile pentru piețele de vehicule noi și rulate.

Punem accentul pe performanța optimă a valorii reziduale și pe reducerea costului total de proprietate și vă sprijinim strategia comercială, pentru a putea vinde mai multe vehicule, în condiții mai profitabile.

Aflați mai multe


Planificarea prețurilor și a volumelor

Optimizați-vă portofoliul de vehicule cu ajutorul asistenței și datelor de specialitate – de la lansare până la post-vânzare. 

Previziuni în materie de valori reziduale și TCO

Proiectați vehicule pentru clienții de mâine cu specificații detaliate pentru vehicule și previziuni exacte. 

Analiză accesibilă a datelor

Deblocați date brute complexe provenite de pe întreaga piață europeană și partajați-le într-un format transparent. 

Strategia

Combinăm datele solide cu expertiza internă pentru a vă ajuta să explorați oportunitățile pieței și a vă îmbunătățiți parcursul strategic.  

 • Vă oferim acces la perspective de încredere asupra pieței și tendințelor și opinii ale unor experți. 
 • Vă ajutăm să înțelegeți strategia competitorilor, pentru a identifica lacunele. 
 • Vă furnizăm previziuni exacte, pe baza cărora să realizați planificarea procesului de producție.  
 • Vă punem la dispoziție date transfrontaliere aprofundate pentru multe mărci, pentru o perspectivă cuprinzătoare.  

Date de urmărire a vehiculelor electrice

 

Dezvoltarea de produse și planificarea volumelor

Planificați competența de piață a vehiculelor dumneavoastră pe parcursul ciclului de viață

 • simulați modul în care modificările de preț, de specificații și de echipamente vor influența valorile reziduale viitoare și costul total al proprietății.  
 • optimizați planificarea volumelor și a portofoliului, precum și a mixului de canale (vânzare cu amănuntul, captivitate proprie, leasing, alte canale B2B) 
 • evaluați potențialul valorii reziduale a unui vehicul; inclusiv recomandări de îmbunătățire. 
 • analizați comparativ performanța valorii reziduale pe clase de vehicule, mărci și/sau țări

Car to market

Residual value monitor

Date de urmărire a vehiculelor electrice

Date TCO

Vânzări și recomercializări B2B

Accesați datele pentru a evalua comparativ poziționarea TCO și a prezenta clienților dumneavoastră cea mai atractivă ofertă 

 • Simulați scenarii de prețuri, de specificații și de discounturi pentru optimizarea poziției dumneavoastră TCO în comparație cu principalii competitori.  
 • Comparați performanța TCO a modelelor dumneavoastră cu cea a concurenței și valorificați-vă avantajul TCO pentru a vinde mai multe vehicule.  

Date TCO


De ce producătorii și importatorii au încredere în datele noastre

Datele noastre provin din surse de încredere, sunt independente de orice părți interesate din sectorul auto și acoperă 99% dintre vehicule, la un nivel de detaliu și de exactitate de lider de piață

Descoperiți și alte aspecte care fac Autovista alegerea perfectă pentru producători și importatori. 


Da, vă rog să mă contactați în legătură cu produsele Eurotax

Vă rugăm să rețineți că furnizăm doar servicii pe bază de abonament și nu putem oferi evaluări punctuale. Înainte de a ne contacta, vă rugăm să rețineți că nu oferim servicii de returnare a impozitului din alte țări.

* Obligatoriu


Vă rugăm să rețineți că putem oferi produsele și serviciile noastre doar clienților persoane juridice. Un reprezentant Eurotax vă va contacta personal și vă va oferi detalii despre produsele și serviciile Eurotax. Prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal se efectuează în baza articolului 6 alineatul (1) litera (b) și litera (f) din RGPD, așa cum este descris în Politica de confidențialitate a Eurotax.
Asistență de la început și până la final

Clienții noștri se bazează pe noi pentru asistență pentru adoptarea unor decizii de investiție corecte, care le crească vânzările și le maximizeze profiturile. 

 • Vedeți comparații ale costului total de deținere pe 11 piețe și îmbunătățiți-vă performanța în licitații 
 • Integrați datele noastre în sistemele dvs. interne pentru a vă ajuta în luarea deciziilor (specificații tehnice, valori reziduale, prognoze și date brute TCO). 
 • Măsurați starea de sănătate și performanțele rețelei dvs. de dealeri 
 • Comparați autovehiculele dvs. în diverse țări utilizând datele noastre la nivel paneuropean 
 • Promovați relații mai strânse cu toți partenerii din lanțul de aprovizionare, dar și cu clienții finali 
 • Folosiți cele mai bune soluții de urmărire internațională a valorii reziduale pentru a fi la curent cu toate tendințele și pentru a identifica oferte financiare și de leasing atractive pentru autovehiculele dvs. 

Soluțiile noastre

AutovistaSPEC

Standardizate pe toate piețele europene majore. Autoturisme, vehicule utilitare și motociclete.

Date și soluții API

Toate datele de care aveți nevoie de-a lungul întregului ciclu de viață a unui autovehicul, în condiții acceptabile pentru dvs.

Car Cost Expert

Oferiți un cost total de utilizare competitiv și convingător pentru clienți

Car to Market

O firmă de consultanță de primă clasă axată pe proiectarea, producția și lansarea de autovehicule

Compare

Achiziționați, monitorizați și vindeți autovehicule într-un mod mai competitiv, utilizând date sigure și verificate

EV Volumes

Date specializate privind volumele și prognoza autovehiculelor electrice în care puteți avea încredere.

Recomercializare

Descoperiți oportunități profitabile de recomercializare

Datele noastre vă ajută să determinați canalele optime pentru a vinde stocurile la prețul cel mai bun.

AFLAȚI MAI MULTEStabilirea prețurilor și analiză comparativă

Păstrați-vă precizia și competivitatea prin accesul instantaneu la specificațiile exacte ale vehiculelor, la prețurile din piață și la timpii de vânzare. 

Evaluarea daunelor vehiculelor

Evitați cheltuielile excesive cu activele prin calcule ale daunelor înainte și după accident, care acoperă prețurile pentru piese, vopsea și manoperă. 

Instrumente de eficiență

Accelerați-vă procesele, utilizând hubul nostru practic all-in-one pentru identificarea, evaluarea și publicitatea stocului de autoturisme rulate. 

Stabilirea prețurilor și analiză comparativă

 • Identificați rapid specificațiile exacte pentru orice vehicul, inclusiv pentru dotările opționale – folosind doar VIN sau VRM – pentru o reprezentare corectă pe piață 
 • Stabiliți cu exactitate prețul vehiculelor rulate – luând în considerare concurența locală, media zilelor până la vânzare și atractivitatea – pentru a face oferte competitive 
 • Comparați prețurile vehiculelor rulate cu cele ale concurenților locali pentru a obține un avantaj competitiv 
 • Revizuiți zilnic atractivitatea ofertelor dvs., cu ajutorul unor parametri precum zile de stoc față de prețuri premium 

 

Evaluarea daunelor vehiculelor

 • Evaluați cu ușurință pagubele vehiculelor și păstrați-vă transparența față de clienții dvs. pentru o încredere sporită 
 • Prețurile pieselor de schimb OEM disponibile la un clic 
 • Afișaj grafic interactiv care vă ajută să vizualizați piesele vehiculului 

 

 

Instrumente de eficiență

 • Publicați anunțuri pentru vehiculele rulate direct pe portalurile recunoscute pentru o mai mare eficiență a fluxului de lucru 
 • Identificare, specificații și evaluare all-in-one pentru o productivitate crescută – nu este nevoie să treceți de la o platformă la alta 
 • Interfață ușor de utilizat, fără complicațiile unui software complex 
 • Precizia datelor este determinată de funcția avansată de învățare automată, de intrările și de expertiza internă de înaltă calitate

 

Modele de soluții de vânzare

 

Date și API

De ce profesioniștii din domeniul recomercializării au încredere în datele noastre

Cu o expertiză internă de top și date de înaltă calitate, puteți avea încredere în datele noastre fiabile pentru a lua decizii independente de recomercializare, profitabile pentru afacerea dvs.

Descoperiți și alte aspecte care fac Autovista alegerea perfectă pentru profesioniștii din domeniul recomercializărilor. 

Da, vă rog să mă contactați în legătură cu produsele Eurotax

Vă rugăm să rețineți că furnizăm doar servicii pe bază de abonament și nu putem oferi evaluări punctuale. Înainte de a ne contacta, vă rugăm să rețineți că nu oferim servicii de returnare a impozitului din alte țări.

* Obligatoriu


Vă rugăm să rețineți că putem oferi produsele și serviciile noastre doar clienților persoane juridice. Un reprezentant Eurotax vă va contacta personal și vă va oferi detalii despre produsele și serviciile Eurotax. Prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal se efectuează în baza articolului 6 alineatul (1) litera (b) și litera (f) din RGPD, așa cum este descris în Politica de confidențialitate a Eurotax.

Soluțiile noastre

EurotaxNet

Informații de piață în timp real, prețuri de achizitie și de vânzare , date curente și istorice pentru evaluarea vehiculelor, previziuni și multe altele.

AutovistaSPEC

Standardizate pe toate piețele europene majore. Autoturisme, vehicule utilitare și motociclete.

Date și soluții API

Toate datele de care aveți nevoie de-a lungul întregului ciclu de viață a unui autovehicul, în condiții acceptabile pentru dvs.

Car Cost Expert

Oferiți un cost total de utilizare competitiv și convingător pentru clienți

Compare

Achiziționați, monitorizați și vindeți autovehicule într-un mod mai competitiv, utilizând date sigure și verificate

EV Volumes

Date specializate privind volumele și prognoza autovehiculelor electrice în care puteți avea încredere.

Forecast Reforecast

Previzionați și reprevizionați cu încredere valoarea acțiunilor dvs.

Flotă și finanțe

Gestionați riscurile legate de autovehicule, de la achiziție și până la vânzare

De la achiziția de vehicule și absorbția riscului asociat acestora și până la optimizarea deciziilor de reducere a flotei, vă punem la dispoziție date și informații precise pentru a vă ghida deciziile în fiecare etapă și pentru a vă ajuta să preveniți erorile costisitoare cauzate de informațiile eronate.Prețuri și specificații

Identificați rapid vehiculele, echipamentele și sute de caracteristici tehnice utilizând instrumentul nostru simplu de căutare pe bază de VIN. 

Evaluări și previziuni

Identificați tendințele critice înainte ca acestea să survină cu ajutorul previziunilor precise și al datelor de incredere cu privire la stocuri, vânzări și variații regionale.  

Service, întreținere și reparații

Evitați surprizele costisitoare cu o imagine detaliată a costurilor actuale și previzionate ale parcului dumneavoastră auto pe tot parcursul ciclului de viață al fiecărui vehicul. 

Vânzări de vehicule noi și reînnoiri ale flotei

Încărcați date precise și granulare privind specificațiile autovehiculelor – inclusiv reguli de construcție – în configuratoarele dumneavoastră multimarcă orientate către client, oferind astfel clienților dumneavoastră cea mai bună experiență de utilizare din clasa respectivă.    

 • Flux de date cuprinzător, ce acoperă 99% din totalul vehiculelor noi de pe piață, inclusiv vehicule electrice și hibride. 
 • Specificații tehnice detaliate, pentru conformitatea cu politica auto a companiei 
 • Format standardizat pentru toate piețele europene majore, pentru un plus de coerență și flexibilitate  
 • Date brute ușor de integrat în sistemele dumneavoastră, astfel încât să nu mai fie nevoie să utilizați alte platforme (disponibile sub formă de flux de date sau API)  
 • Sunt disponibile actualizări periodice (până la 24/7) pentru o mai mare precizie  

Flux de date de specificații 

Gestionarea și controlul riscurilor

Stabiliți și monitorizați poziția de risc a portofoliului dumneavoastră în mai multe puncte și răspundeți în orice moment la potențialele capcane. 

La început

Stabiliți de la început poziția de risc pentru vehiculele de pe piețe, utilizând previziuni privind valoarea reziduală transfrontalieră și date SMR – atenuând astfel riscul la sfârșitul perioadei și îmbunătățind în același timp performanța comercială 

 • Atribuiți valori reziduale realiste la începutul contractului cu ajutorul unor previziuni exacte, îmbunătățind astfel marjele de profit.  
 • Înțelegeți tendințele valorilor reziduale în mai multe țări la nivel de segment/tip de caroserie pentru a ajusta strategiile de introducere și scoatere din flotă (in-fleeting și de-fleeting).
 • Previzionați costurile de operare pentru service, uzură și deteriorare pentru a realiza o planificare eficientă – evitați astfel surprizele care depășesc bugetul și costurile inoportune.  

Comparați valorile reziduale

 

 

Date TCO

Pe durata contractului

Evaluați inventarul, în orice moment și de pe orice dispozitiv, valorificând datele de top din industrie pentru a identifica, analiza și gestiona riscurile potențiale în fiecare etapă

 • Utilizați serviciul nostru fiabil VIN pentru a verifica cu precizie vehiculele.  
 • Realizați evaluări exacte, inclusiv deprecierea dotărilor opționale.  
 • Generați evaluări și previziuni la zi 

Reforecast

Strategie pentru vehicule aflate la finalul perioadei de leasing și vânzări de vehicule rulate

Luați decizii de recomercializare și de vânzare bazate pe date la finalul contractului de leasing. 

Finalul contractului de leasing

Accesați date transfrontaliere armonizate pentru a maximiza potențialul de recomercializare al flotei dumneavoastră auto.  

 • Determinați cu ușurință cea mai bună acțiune de eliminare a vehiculelor al căror contract de leasing a expirat – scoatere din flotă sau trecere la un contract de leasing pentru vehicule rulate.  
 • Sprijiniți clienții cu prelungiri în funcție de atractivitatea vehiculului rulat din punct de vedere al recomercializării  
 • Calculați punctul de echitate/paritate pentru a crește cifra de afaceri a vehiculului. 

 

Specificație VIN

vin specification

Specificație VIN

Re

Vânzări de vehicule rulate

Obțineți evaluări instantanee și foarte exacte ale vehiculelor rulate, prezentate pe o interfață clară, ușor de utilizat 

 • Comparați valorile regionale ale vehiculelor rulate cu valori de referință pentru a obține un avantaj competitiv pe piața locală.  
 • Soluție completă de vânzare pentru vehicule rulate, de la evaluări până la anunțuri publicate direct pe portaluri recunoscute de vânzări pentru o eficiență sporită 
 • Revizuiți atractivitatea ofertelor în orice moment și oriunde pentru a ajusta prețurile, astfel încât acestea să reflecte schimbările de pe piață și de politică. 

Soluții pentru identificare și evaluare

De ce profesioniștii din domeniul flotelor și financiar au încredere în datele noastre


Datele noastre imparțiale sunt standardizate în toată Europa și pentru toate mărcile importante; prevenim astfel erorile costisitoare de dezinformare în întreaga dumneavoastră strategie pentru flota auto. 

Descoperiți și alte aspecte care fac Autovista alegerea perfectă pentru profesioniștii din domeniul flotelor și financiar. 

Da, vă rog să mă contactați în legătură cu produsele Eurotax

Vă rugăm să rețineți că furnizăm doar servicii pe bază de abonament și nu putem oferi evaluări punctuale. Înainte de a ne contacta, vă rugăm să rețineți că nu oferim servicii de returnare a impozitului din alte țări.

* Obligatoriu


Vă rugăm să rețineți că putem oferi produsele și serviciile noastre doar clienților persoane juridice. Un reprezentant Eurotax vă va contacta personal și vă va oferi detalii despre produsele și serviciile Eurotax. Prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal se efectuează în baza articolului 6 alineatul (1) litera (b) și litera (f) din RGPD, așa cum este descris în Politica de confidențialitate a Eurotax.

Gestionați cu brio managementul riscului

Cotațiile noastre actuale de piață și prognozele privind valoarea reziduală ajută: 

 • Să selectați autovehiculul și dotările potrivite pentru a satisface cerințele proprii și pe cele ale clienților dvs. 
 • Să stabiliți poziția optimă din perspectiva riscului pentru fiecare autovehicul și pentru întregul portofoliu. 
 • Să vă ajustați strategia de introducere și de eliminare din flotă a autovehiculelor folosind datele și informațiile noastre despre tendințele actuale și viitoare din sector care afectează valorile reziduale. 
 • Să recalculați cu exactitate și în mod regulat valoarea flotei dvs. 
 • Să vă mențineți conformitatea. 

 

Să vă construiți instrumentul de configurare

utilizați datele noastre pentru a elabora propuneri pentru clienții dvs. punem la dispoziție valori ale autovehiculelor rulate și prognoze, precum și date privind specificațiile, pe care le putem introduce în sistemele dvs. de configurare. Acest lucru ajută în procesul de gestionare a riscurilor, inclusiv pentru verificările tehnice ale facturilor. 

Controlul costurilor totale

Optați pentru combinația optimă de grupuri motopropulsoare cu ajutorul datelor și informațiilor noastre despre costul total de deținere. Combinăm cele mai bune date cu privire la amortizare la nivel de sector și informații privind costurile totale de exploatare ale autovehiculului. Printre acestea se numără datele privind combustibilul și energia, taxele, service-ul, întreținerea, uzura, anvelopele și asigurarea. ajutăm urmăriți costurile de utilizare și justificați prețurile în relația cu clienții dvs. 

Soluțiile noastre

EurotaxNet

Informații de piață în timp real, prețuri de achizitie și de vânzare , date curente și istorice pentru evaluarea vehiculelor, previziuni și multe altele.

AutovistaSPEC

Standardizate pe toate piețele europene majore. Autoturisme, vehicule utilitare și motociclete.

Date și soluții API

Toate datele de care aveți nevoie de-a lungul întregului ciclu de viață a unui autovehicul, în condiții acceptabile pentru dvs.

Car Cost Expert

Oferiți un cost total de utilizare competitiv și convingător pentru clienți

Forecast Reforecast

Previzionați și reprevizionați cu încredere valoarea acțiunilor dvs.

Compare

Achiziționați, monitorizați și vindeți autovehicule într-un mod mai competitiv, utilizând date sigure și verificate

EV Volumes

Date specializate privind volumele și prognoza autovehiculelor electrice în care puteți avea încredere.

Asigurări

Îmbunătățiți-vă oferta de asigurări cu date la zi despre vehicule

Seturile noastre de date personalizabile și software-ul ușor de utilizat vă ajută să luați rapid decizii critice în domeniul asigurărilor – de la subscriere la gestionarea riscului de asigurare.

AFLAȚI MAI MULTE

Identificarea autovehiculului și specificații tehnice

Acces instantaneu la informații tehnice detaliate despre 99% dintre vehiculele la nivel global. 

Prețuri și evaluări

Îmbunătățiți analiza comparativă în ceea ce privește concurența, care vă ajută să identificați tendințele cheie în timp real. 

Service, întreținere și reparații

Efectuați simplu și facil estimările privind daunele totale și costurile de reparații cu ajutorul seturilor noastre practice de instrumente interactive. 

valorilor reziduale

Subscriere

 • Găsiți informații exacte și detaliate despre vehicule uzate doar pe baza VIN pentru a le oferi clienților dumneavoastră prime mai bune, fără a sacrifica din profit. 
 • Rămâneți în control în ciuda unei piețe în evoluție cu ajutorul datelor actualizate care acoperă 99% din vehiculele electrice, hibride și ICE. 
 • Integrați fără probleme datele noastre în sistemele dumneavoastră existente și faceți economie la actualizările costisitoare de software. 
 • Reduceți semnificativ erorile umane care ar putea duce la reclamații de fraudă dăunătoare. 

SPECIFICAȚIE VIN

Evaluări ale caroseriei și cererilor de despăgubire

 • Estimați cu ușurință valoarea unei cereri de despăgubire folosind instrumentul nostru de evaluare a vehiculelor, lider îndomeniu. 
 • Găsiți rapid și facil informații și prețuri exacte pentru piese de schimb cu ajutorul graficelor interactive cu coduri de culori. 
 • Determinați costul preconizat al reparațiilor cu funcția Estimare reparații (Repair Estimate). Utilizați această funcție în combinație cu evaluările exacte pentru a evalua cererile de despăgubire pentru pierderitotale. 
 • Accesați datele istorice privind valoarea reziduală pentru a lua decizii cu maximă precizie. 

Repair Estimate

Evaluarea vehiculelor

Date privind valoarea reziduală

De ce profesioniștii din domeniul asigurărilor au încredere în datele noastre

Echipa noastră de aproape 400 de specialiști în domeniul auto realizează în fiecare zi evaluări independente, care oferă cele mai fiabile informații despre prețuri în toată Europa

Descoperiți și alte aspecte care fac Autovista alegerea perfectă pentru profesioniștii din domeniul asigurărilor. 
Da, vă rog să mă contactați în legătură cu produsele Eurotax

Vă rugăm să rețineți că furnizăm doar servicii pe bază de abonament și nu putem oferi evaluări punctuale. Înainte de a ne contacta, vă rugăm să rețineți că nu oferim servicii de returnare a impozitului din alte țări.

* Obligatoriu


Vă rugăm să rețineți că putem oferi produsele și serviciile noastre doar clienților persoane juridice. Un reprezentant Eurotax vă va contacta personal și vă va oferi detalii despre produsele și serviciile Eurotax. Prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal se efectuează în baza articolului 6 alineatul (1) litera (b) și litera (f) din RGPD, așa cum este descris în Politica de confidențialitate a Eurotax.

Accelerați-vă procesele, recongestionați-vă ziua de lucru

Folosiți Eurotax și putem ajuta: 

 • să procesați rapid și eficient cererile de despăgubire pentru daune 
 • să eliberați ingineri pentru autovehiculele care necesită expertiza lor 
 • să pregătiți oferte mai precise și mai competitive cu ajutorul căutării după VIN și după numărul de înmatriculare pentru a identifica automat toate opțiunile și dotările de siguranță 
 • să reduceți costurile prin evaluarea exactă a daunelor autovehiculelor 

Aveți încredere în calculele dumneavoastră

Datele exacte ale Eurotax garantează că orice calcul al pierderilor totale este profitabil și poate fi explicat clientului dvs. Accesați datele istorice privind valorile reziduale pentru a susține exactitatea deciziilor dvs. 

Bazați-vă pe datele noastre exacte pentru a vă sprijini telematica

Asigurăm asistență pentru generarea datelor telematice și identificarea exactă a dotărilor utilizate în fiecare autovehicul. 

Soluțiile noastre

AutovistaSPEC

Standardizate pe toate piețele europene majore. Autoturisme, vehicule utilitare și motociclete.

Date și soluții API

Toate datele de care aveți nevoie de-a lungul întregului ciclu de viață a unui autovehicul, în condiții acceptabile pentru dvs.

Forecast Reforecast

Previzionați și reprevizionați cu încredere valoarea acțiunilor dvs.

Repair Estimate

Estimare rapidă, eficientă și precisă a reparațiilor

Ateliere de reparații și evaluatori

Ateliere de reparații și evaluatori

Obțineți estimări corecte de fiecare dată cu serviciile noastre de reparații și evaluare.

Cum vă putem ajuta

De la date exacte la prețuri pentru piese și instrucțiuni de reparații, aplicațiile noastre ușor de utilizat vă ajută să economisiți timp și să maximizați marjele de profit.

De ce să folosiți Eurotax

Soluțiile noastre de date vă ajută să creați rapid estimări fără erori, să creșteți eficiența, să stimulați competitivitatea și să vă protejați profitul.

Nu vă mai bazați pe presupuneri

Agreate de mărcile de asigurări și de Financial Ombudsman Service, datele de evaluare ale Eurotax oferă valori de piață exacte și independente și specificații tehnice pentru orice autovehicul, permițându-vă să identificați rapid autovehiculele și să estimați costurile reparațiilor.

Accelerați estimările

Instrumentul nostru de estimare a reparațiilor accelerează luarea deciziilor privind reparațiile. Astfel, puteți:

 • să identificați rapid un autovehicul și specificațiile acestuia pentru a începe generarea unei estimări – o soluție unică pentru toți producătorii
 • să adăugați reparații și înlocuiri de piese în câteva clipe, cu numărul de piesă corect
 • să evaluați complet costurile de reparare a unui autovehicul, inclusiv timpul de manoperă și suprapunerile, și să măsurați valoarea unei pierderi totale.
 • Bazați-vă pe cele mai bune date privind piesele de schimb/prețul, asociate numărului de înmatriculare și codului industriei.

 

Integrarea în sistemele dvs.

Datele de reparații se pot conecta direct la sistemele dvs. existente, dacă este necesar, oferind acces rapid și fără probleme la soluția noastră de estimare unică.

Telematică

Vă oferim asistență pentru generarea datelor telematice și o identificare exactă a dotărilor utilizate în fiecare autovehicul.

Soluțiile noastre

EurotaxNet

Informații de piață în timp real, prețuri de achizitie și de vânzare , date curente și istorice pentru evaluarea vehiculelor, previziuni și multe altele.

Repair Estimate

Estimare rapidă, eficientă și precisă a reparațiilor

Da, vă rog să mă contactați în legătură cu produsele Eurotax

Vă rugăm să rețineți că furnizăm doar servicii pe bază de abonament și nu putem oferi evaluări punctuale. Înainte de a ne contacta, vă rugăm să rețineți că nu oferim servicii de returnare a impozitului din alte țări.

* Obligatoriu


Vă rugăm să rețineți că putem oferi produsele și serviciile noastre doar clienților persoane juridice. Un reprezentant Eurotax vă va contacta personal și vă va oferi detalii despre produsele și serviciile Eurotax. Prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal se efectuează în baza articolului 6 alineatul (1) litera (b) și litera (f) din RGPD, așa cum este descris în Politica de confidențialitate a Eurotax.

Dealeri

Luați decizii de vânzări la dealeri mai rapide și mai inteligente

Eurotax revoluționează evaluările vehiculelor și gestionarea stocurilor. Încercați chiar azi.

AFLAȚI MAI MULTEEvaluări precise de vehicule

Aveți acces la informații tehnice detaliate, cum ar fi estimări pentru reparații, valori de schimb și multe altele – înțelegeți valoarea stocului dvs. 

Gestionare eficientă a stocurilor

Utilizați instrumente pentru a identifica stocul solicitat, pentru a vă urmări concurenții și pentru a vă ajusta tarifele – transformați informațiile în profit 

Protecția marjei de profit

Deblocați potențialul datelor privind prețurile de retail în timp real și din toată Europa – dar analizate la nivel regional – și preluați astfel controlul asupra lacunelor de pe piață 

Cum vă putem ajuta

Vă oferim o soluție unică și ușor de utilizat, care a fost concepută de la zero pentru a se adapta la activitatea și procesele dvs. de lucru. De la valorile de schimb ale autovehiculelor rulate și gestionarea stocurilor până la finalizarea vânzărilor, Eurotax vă oferă acces rapid la instrumentele și datele de care aveți nevoie pentru a lua decizii în cunoștință de cauză, pentru a vă proteja marjele de profit și pentru a vă dezvolta afacerea. Accesibil nonstop, într-un singur loc, de pe orice dispozitiv.

De ce să folosiți Eurotax

Vă puteți baza pe noi în fiecare zi. Zilnic se iau mii de decizii pe baza datelor și informațiilor noastre fiabile. Folosiți Eurotax și veți economisi timp pentru sarcinile și procesele zilnice, veți lua decizii în cunoștință de cauză care să optimizeze competitivitatea afacerii dvs. și veți crește marjele de profit.

Obțineți la cel mai bun preț

Datele Eurotax privind comerțul cu amănuntul, actualizate în timp real, oferă o imagine completă a pieței actuale. În combinație cu evaluările de piață specifice pentru fiecare tranzacție în parte, acestea vă oferă o imagine integrală a valorii vehiculelor.

De ce au încredere dealerii de vehicule în datele noastre

Introducem zilnic date noi în sistemele noastre, în timp ce experții locali pentru piața auto filtrează după erori – astfel, vă garantăm accesul la date de intrare de cea mai bună calitate.  

Descoperiți și alte aspecte care fac Autovista alegerea perfectă pentru dealerii auto profesioniști.

Da, vă rog să mă contactați în legătură cu produsele Eurotax

Vă rugăm să rețineți că furnizăm doar servicii pe bază de abonament și nu putem oferi evaluări punctuale. Înainte de a ne contacta, vă rugăm să rețineți că nu oferim servicii de returnare a impozitului din alte țări.

* Obligatoriu


Vă rugăm să rețineți că putem oferi produsele și serviciile noastre doar clienților persoane juridice. Un reprezentant Eurotax vă va contacta personal și vă va oferi detalii despre produsele și serviciile Eurotax. Prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal se efectuează în baza articolului 6 alineatul (1) litera (b) și litera (f) din RGPD, așa cum este descris în Politica de confidențialitate a Eurotax.

Identificați stocurile valoroase

Datele noastre privind specificațiile tehnice ale autovehiculelor, accesate prin intermediul serviciilor web sau al aplicațiilor de date, vă ajută să identificați și să obțineți specificațiile tehnice pentru orice stocuri înainte de a face publicitate online.

 • Accesați datele legate de comerțul cu amănuntul la nivel național, nonstop, de pe orice dispozitiv
 • Luați decizii pe baza unor parametri, precum „număr mediu de zile până la vânzare”
 • Vizualizați tendințele privind autovehiculele care se vând cel mai rapid în funcție de regiune
 • Monitorizați care sunt, în prezent, autovehiculele aflate în stocul concurenței

 

Soluțiile noastre

EurotaxNet

Informații de piață în timp real, prețuri de achizitie și de vânzare , date curente și istorice pentru evaluarea vehiculelor, previziuni și multe altele.

Date și soluții API

Toate datele de care aveți nevoie de-a lungul întregului ciclu de viață a unui autovehicul, în condiții acceptabile pentru dvs.

form